TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik Gustafsson har köpt hus med fästmannen – så stort är det

08 jun, 2023 
Frida Eklöf
Elin Jonasson
Karl Fredrik Gustafsson är högaktuell i den nya säsongen av tv-programmet Karl Fredrik på Österlen.
Nu berättar han om den mark och hus han har köpt och hur många kvadratmeter det är.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljenBrand logo
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp förlovningsringarna – ovanliga detaljen

Igår var det äntligen premiär för den fjärde säsongen av det folkkära tv-programmet Karl Fredrik på Österlen. I programmet får tv-tittarna följa med Karl Fredrik Gustafsson på den egna gården Eklaholm som är belägen längs kusten på Österlen.

Karl Fredrik Gustafssons nya hus – så stort är det

Karl Fredrik och sambon Petter Kjellén har nyligen köpt en tomt med ett hus som de har stora visioner för.

– Jag har precis fått tillträde till en bit ny mark och en 750 kvadrat byggnad i tegel som ligger närmare havet, söder om Eklaholm, där vi kommer starta Österlen Flower Farm. Vi kommer odla snittblommor och växter för butiken där, säger Karl Fredrik till Hänt.

En byggnad på 750 kvadratmeter är inte nådigt, och paret kommer minst sagt att ha och göra den närmaste tiden. Projekten sinar inte för Karl Fredrik och han har stora framtidsvisioner om vad tegelhuset kan komma att bli framöver.

– Jag har en dröm om att i framtiden skulle man dels kunna göra det som en bröllops- och festlokal. Man vill ha rustik men lyxigt på samma gång, närheten till trädgårdarna och med orangeriet längs med hela södersidan så att man får inne och ute, säger han och fortsätter:

Annons

– Men jag tänker också att man skulle kunna göra fina semester lägenheter, jag tänker inte något stort och flådigt som känns ogenuint, utan det här genuina och äkta med tillgång till trädgården och fina materialval som ändå känns rustik och lantliga, så det är en investering för framtiden som kan få utvecklas.

Karl Fredrik Gustafssons bostad med fästmannen – dyrast i byn

Dock är inte tegelhuset på 750 kvadratmeter det enda huset han och sambon har investerat i på senaste.

Innan coronapandemin bröt ut hade de nämligen planer på att köpa ett palats i Italien, men den planen föll i stöpet när möjligheterna plötsligt blev begränsade.

– Vi har renoverat sedan 2021, det är ett väldigt påkostat hus. Det blir nog byns dyraste hus när det är klart, sa Karl Fredrik då till Hänt.

FOTO: TV4

Annons