ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredrik berättar sanningen om nya fastigheten: ”Byns dyraste hus”

25 maj, 2023 
Simon Lundh
Karl Fredrik på Österlen
Karl Fredrik och sambon Petter köpte sommaren 2021 en ny fastighet.
Sedan dess har paret haft fullt upp med renovering.
– Det är ett väldigt påkostat hus, säger Karl Fredrik till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustavsson berättar om den svåra fobin: ”Trodde jag…”Brand logo
Karl Fredrik Gustavsson berättar om den svåra fobin: ”Trodde jag…”

Karl Fredrik Gustafsson, 35, har sedan sin medverkan i Mandelmanns gård, varit en del av tittarnas vardag i TV4:s tablå. Efter det har han även fått ett eget program där vi får följa med honom på Eklaholm i Karl Fredrik på Österlen.

I den nya säsongen kommer vi få bland annat få följa Karl Fredrik och sambon Petters nya hus. Tanken från början var att paret skulle köpa ett palats i Italien, men det köpet föll på att pandemin bröt ut.

Karl Fredrik nya hus – dyrast i byn

Istället köpte paret ett hus ungefär 50 minuter från deras gård i Eklaholm sommaren 2021. Ett hus som de just nu renoverar.

– Vi har renoverat sedan 2021, det är ett väldigt påkostat hus. Det blir nog byns dyraste hus när det är klart, säger Karl Fredrik till Hänt.

Paret håller inte i pengarna utan har lagt ner mycket arbete på att få huset att bli som de visualiserat sig. Något som Karl Fredrik berättar om för Hänt.

– Vi är väldigt involverade och tagit in en arkitekt utöver han som gjorde det, säger han och fortsätter:

Annons

– Vi designar och fixar själva. Det är material till tak, badrum och kök som vi importerar från Marocko. Det är väldigt påkostade materialval. Samtidigt måste det vara charmigt och passa i stilen. Jag vill inte att det ska kännas nyrikt. Vi har totalrenoverat allt mer eller mindre, säger floristen om det nya huset.

Detta finns i Karl Fredrik och Petters drömhus

Det är en del renovering som ska göras för att få huset precis dit paret vill att det ska vara. Karl Fredrik berättar vidare om några fler detaljer som han vill att huset ska innehålla:

– Jag vill ha ett spa och Petter ska ha ett gym. Sedan vill jag ha en vinkällare också, säger han.

Huset som paret köpte under sommaren 2021 är samma hus som vi kommer få följa i den nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen.

– Det kommer väl vara klart till sommaren, säger han.

FOTO: Suvad Mrkonjic/Johan Nilsson/TT

Annons