ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Karl Fredrik Gustafsson och sambon Petters flytt till Italien stoppas

17 maj, 2023 
Simon Lundh
Karl Fredrik
Karl Fredrik har gjort succé i programmet Karl Fredrik på Österlen.
Nu berättar han om förändringen med kärleken Petter och varför deras husköp stoppades.
– Jag tror det var klokt, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”Brand logo
Karl Fredrik Gustafssons lyckobesked – avslöjar nya säsongen: ”Drama”

Karl Fredrik Gustafsson, 35, har förgyllt många tittares vardag när vi fått följa med honom och sambon Petter Kjellén, 41, i programmet Karl Fredrik på Österlen. Innan dess var floristen Karl Fredrik även en del av den populära programmet Mandelmanns gård.

Parets flytt till palatset ställdes in på grund av pandemin

Även om deras bostad i Eklaholm är en stor del av paret så har de funderat på att flytta. Paret har tidigare pratat om att titta på en bostad på ett annat ställe än på Österlen. De hade bestämt sig att bosätta sig i ett nytt land och tanken var att flyttlasset skulle gå till varmare breddgrader. Nämligen till Italien.

– Vi skulle egentligen köpt ett hus i Italien, säger Karl Fredrik till Hänt och fortsätter att berätta om det tilltänkta boendet:

– Vi tittade på ett palats där och vi bokade in en visning med mäklaren, men då drog coronapandemin in igen och vi avbokade den visningen.

Annons

Det blev ingen flytt till Italien och i efterhand är ändå floristen nöjd med att det inte blev en flytt till pizzan och pastans hemland.

– Jag tror det var klokt. Då slipper man lägga tid på att flyga till Italien, säger Karl Fredrik.

Karl Fredrik och sambon Petters besked för framtiden

Även om pandemin stoppade planerna för paret att bosätta sig i Italien så ser de fram emot att någon gång i framtiden skaffa en bostad i landet.

– Den tiden kommer. Även om vi är där mycket på våra semestrar, säger Karl Fredrik.

Istället för ett palats i Italien köpte paret ett hus 50 minuter från deras nuvarande bostad sommaren 2021. Ett nytt hus som de i dagsläget renoverar.

– Då blev det ett hus nära Eklaholm istället, avslutar Karl Fredrik med att säga.

Renoveringen kommer vi bland annat få följa i den nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen. Den fjärde säsongen av serien har premiär på TV4 och TV4 Play onsdagen den 7 juni.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons