LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredrik och fästmannen Petter om att utöka familjen – berättar om känslorna

07 jun, 2023 
Karl Fredrik och fästmannen Petter Kjellén är aktuella i fjärde säsongen av Karl Fredrik på Österlen.
I serien får vi inte bara följa Petter och Karl Fredrik utan även deras älskade husdjur.
I en ny intervju med Hänt berättar paret om att utöka familjen ytterligare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik Gustavsson berättar om den svåra fobin: ”Trodde jag…”Brand logo
Karl Fredrik Gustavsson berättar om den svåra fobin: ”Trodde jag…”

Ikväll är det premiär för den fjärde säsongen av det folkkära programmet Karl Fredrik på Österlen. Där får tv-tittarna följa med Karl Fredrik Gustafsson på den egna gården Eklaholm. Där han och hans stora kärlek Petter Kjellén bor. Paret har varit tillsammans i många år och för två år sedan tog de även det stora steget att förlova sig.

Karl Fredrik och fästmannen om nya säsongen: ”Spännande”

I en ny intervju med Hänt berättar Karl Fredrik och fästmannen om lyckan över den nya säsongen.

– Det känns jättebra och spännande, så kul att det äntligen är dags, säger Petter.

– Nu vill vi att tittarna ska uppleva allt som vi fick uppleva när vi spelade in det här. Det känns jätteroligt, ikväll klockan 20.00 på TV4, TV4 play och Cmore, säger Karl Fredrik.

– Den här säsongen påminner om de andra såklart. Men varför ändra på ett vinnande koncept. Vi har två hus, vi bor kvar på Eklaholm men vi har köpt ett hus till och där kommer tittarna få se när vi bygger upp trädgården, säger Karl Fredrik.

Karl Fredrik och fästmannen om att utöka familjen: ”Alltid sugen på det”

I Karl Fredrik på Österlen får vi följa parets liv och vi får även följa deras andra familjemedlemmar – nämligen djuren. Idag har paret en hund och två katter. Men Karl Fredrik vill utöka familjen ytterligare, något som paret dock verkar oense om.

Annons

– Jag är alltid sugen på det, jag vill framför allt ha påfåglar helst vita, säger tv-profilen.

– Aldrig, säger Petter då.

– Sen vill jag även ha svarta, båda ha vita och svarta svanar och påfåglar. Vi har guldfiskar som jag tar hand om, men en katt till kanske.

– Nej två katter är lagom, säger Petter.

Karl Fredrik och Petter berättar även hur det ligger till med att utöka familjen med eventuellt barn i framtiden. Något som de pratar om emellanåt och båda två är väldigt barnkära.

– Vi har det bra och mycket att göra. Att skaffa barn är inget man gör för någon annan, eller för sig själv. Det är att man vill ta hand om och sätta ett barn till världen och uppfostra någon och ge den all kärlek och trygghet, det är viktigt att inte skaffa barn av egoistiska skäl. Jag tänker såhär vi har så mycket härliga barn i vår omgivning, säger Karl Fredrik.

– Så är det, jag har 14 syskonbarn och nummer 15 på väg. Vi har många vänner som har barn, jättemycket barn i våra liv. Det kanske är bästa kompromissen.

FOTO: TV4

Annons