ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Karl Fredriks barnbesked med fästmannen Petter: ”Vi har landat i…”

05 okt, 2022 
Karl-Fredrik och Petter
Karl Fredrik och Petter Kjellén har länge pratat om att skaffa barn tillsammans.
Nu delar den populära TV4-floristen med sig av ett barnbesked i en intervju med Hänt.
– Jag tror att vi har landat i ett beslut nu i alla fall, säger han.
Annons
Häng med på Karl Fredriks lyxsemester i SydafrikaBrand logo
Häng med på Karl Fredriks lyxsemester i Sydafrika

I Karl Fredrik på Österlen får TV4-tittarna följa floristen Karl Fredrik Gustafsson, 35, och hans fästman Petter Kjelléns, 39, liv på Eklaholm. Paret har spelat in hela fyra säsonger men just nu är Karl Fredrik dessutom aktuell i Sveriges Mästerkock VIP och Youtube-serien The Revolution Race .

– Det var jättekul och jag älskar vildmark. Jag är scout och uppväxt ute på landet. Så det här med vildmarkslivet är inget konstigt för mig. Det var en del influencers som var med som knappt har lämnat Hagaparken liksom, säger Karl Fredrik om inspelningen av det sistnämnde.

Okända konflikterna i relationen: ”Klart att vi bråkar”

Inte nog med flertal program så har mycket skett i Karl Fredrik och Petter privata liv på senaste. De förlovade sig nämligen förra året och dessutom har de köpt ett nytt hus tillsammans.

Annons

Karl Fredrik och Petter är inte bara käraste utan de är dessutom kollegor då de driver Eklaholm tillsammans. Så hur funkar det att både arbeta ihop och vara livspartners?

– Jag tror att det är viktigt att man har olika åsikter, jag tror att det är viktigt att man vågar ha olika åsikter för det är så man blir starkare och utvecklas tillsammans både privat och i business men bråkar… Det är klart att vi bråkar som alla andra par men inte mycket, absolut inte, säger Karl Fredrik.

Karl Fredriks barnbesked – beslutet med fästmannen

Både Karl Fredrik och Petter är barnkära men efter att länge funderar kring om de själva vill bli föräldrar har de nu fattat ett beslut.

– Ibland känner vi att shit det är klart att vi vill ha barn och det borde vara dags kanske snart i så fall. Men jag tror att vi har landat i ett beslut nu i alla fall att vi har det väldigt bra, precis som det är, säger Karl Fredrik och fortsätter:

– Petter har många syskon och syskonbarn omkring sig, vi har vänner både heterosexuella och homosexuella som har barn och som det ser ut nu det är bra som det är.

Har ni slagit fast det helt för framtiden eller är det känslan just nu?

– Ja det där pendlar lite grann så vi har inget definitivt beslut, det kan jag inte säga.

FOTO: TV4/TT

Annons