LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredrik och Petter delar på sig inför jul – säger inte varför

27 nov, 2023 
KARL FREDRIK PETTERSSON
Jul och nyår närmar sig med stormsteg.
Men Karl Fredrik och fästmannen Petter kommer inte fira tillsammans...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på filmBrand logo
Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på film

Karl Fredrik Gustafsson, 37, blev en riktig favorit hemma i tv-sofforna när han slog igenom med det egna programmet Karl Fredrik på Österlen. Vid sin sida har han fästmannen Petter Kjellén, 41, och i programmet får man följa dem i deras härliga miljö med massa blommor och husdjur.

I höstas kom dock ett tråkigt besked för alla fans. Programmet är ett av alla de program som TV4 har valt att lägga på is.

”Ja, lite tråkigt men vi är ju ett i raden av program som pausas! Vi har 4 fina säsonger bakom oss samt nyårsprogram. Höga tittarsiffror och många glada/nöjda tittare som blivit inspirerade! Känns som vi slutar på topp”, skrev Karl Fredrik i ett meddelande till Hänt.

Karl Fredriks besked om bröllopet med Petter

Nu blickar Karl Fredrik och Petter framåt och även om det inte blir fler säsonger av tv-serien så har de mycket annat att se fram emot. Bland annat håller de på och planerar sitt bröllop. Planeringen har hållit på ett tag och bland annat har bröllopet blivit uppskjutet.

Annons

– Ja nej men vi har ju hittat en ny plats där vi vill gifta oss. Det är faktiskt i Loiredalen. Jag, Petter och en vän till oss, Karoline, vi var där en natt. Det här ligger ungefär 50 minuter från Tours. Det ligger utanför en by som heter Villandry med massa fina slott. Där ligger det här stället, sa Karl Fredrik till Hänt.

Dessutom blir det två olika bröllop.

– Det blir två bröllop. Det blir två bröllopsfester. En blir hemma på Eklaholm med ungefär 150 gäster. Frankriketillställningen, den kanske blir runt 50 plus lite grann, förklarade paret.

Men även om de här planerna närmar sig så är det något annat som snart står på agendan, lite närmare i tiden. Nämligen julen.

Karl Fredrik och Petter delar på sig inför jul

Men Karl Fredrik och Petter kommer däremot inte fira högtiden tillsammans – utan det blir på olika håll. Men anledningen bakom beslutet vill de inte gå in på, än i alla fall.

”Vi firar på varsitt håll!”, skriver Karl Fredrik i ett meddelande till Hänt och förklarar att han kommer berätta mer om upplägget.

Att paret firar på olika håll är däremot inget nytt. Faktum är att de gjorde på samma sätt även förra året. Förra året tillbringade varken Petter eller Karl Fredrik julen på hemmaplan.

– I år ska ju varken jag eller Petter fira här på Eklaholm utan vi ska fira på varsitt håll, sa han då till Hänt.

FOTO: TV4

Annons