karl fredrik gustafsson

Karl Fredrik Gustafsson flyr landet – plötsliga beslutet med maken efter hårda kritiken

Karl Fredrik och sambon Petter.

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén var nyligen på en 60-årsfest.
De delade bilder och videor som de senare tog bort efter kritik från sina följare.
– Vi ska precis sätta oss på planet mot Indien, skriver Karl Fredrik Gustafsson till Hänt.
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson
1:27

Efter reklamen: Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

(1:27)

Slå på ljud

Karl Fredrik på Österlen har nu pågått i fyra säsonger. I programmet får TV4-tittarna följa floristen Karl Fredrik Gustafssons, 36, och hans fästman Petter Kjelléns, 40, liv på Eklaholm.

Förra åkte paret ut på en liten resa till Gotland, men det Karl Fredrik inte visste var att hans dåvarande pojkvän hade planer att ta relationen till nästa steg. När de satt i solen och njöt av lunch och ett glas rosé ställde nämligen Petter den stora frågan, som Karl Fredrik givetvis svarade ja på.

Någon bröllopsfest har det dock inte blivit ännu. Däremot var de nyligen på en annan slags fest, en fest som kritiserades av deras följare.

Karl Fredriks barnbesked – beslutet med fästmannen

Både Karl Fredrik och Petter är väldigt barnkära som personer och funderade länge på att skaffa barn. När Hänt träffade paret tidigare i år verkade de ha fattat ett beslut kring framtida barn.

– Ibland känner vi att shit det är klart att vi vill ha barn och det borde vara dags kanske snart i så fall. Men jag tror att vi har landat i ett beslut nu i alla fall att vi har det väldigt bra, precis som det är, sa Karl Fredrik och fortsatte:

– Petter har många syskon och syskonbarn omkring sig, vi har vänner både heterosexuella och homosexuella som har barn och som det ser ut nu det är bra som det är.

De verkade alltså ha det bra för tillfället, men att det skulle vara definitivt var inget de kunde svara på.

– Ja det där pendlar lite grann så vi har inget definitivt beslut, det kan jag inte säga, sa Karl Fredrik till Hänt.

Karl Fredrik och Petter flyr Sverige

Nyligen gästade båda en storslagen 60-års fest och det delades en rad olika bilder och videor från festen. Bland annat från en lek där målet var att kasta dildos mot en vägg målad som en rumpa. Men det hela togs inte emot så väl av följarna.

Efter kritiken från följarna bestämde sig Petter för att plocka ner bilderna från Instagram, något han berättar för Expressen.

– Det var roligt för stunden. Men en del tog illa vid sig, det är förståeligt och därför togs det bort, sa Petter Kjellén till tidningen.

Och efter den stora festen beslutade sig paret för att lämna Sverige för semester i varmare breddgrader.

– Vi har varit i Sydafrika i två dagar och ska vara här till söndag sen åker vi till Indien, säger Karl Fredrik till Hänt.

När Hänt når tv-profilen igen berättar han resan nu bär av till Indien.

Vi ska precis sätta oss på planet mot Indien”, skriver Karl Fredrik i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN