Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kari dumpades av Micke i Bonde söker fru – fann kärleken i grannen istället

29 nov, 2023 
Bonde söker fru 2023 Kari
Michael Klingstedt valde bort Kari Sjödahl i Bonde söker fru 2023.
Under tiden hon befann sig på gården skötte grannen hennes hem och direkt efter inspelningarna blev de två ett par.
– Det är helt underbart, jag är så lycklig och det är så gott i både kropp och själ, säger Kari till Hänt om den stora kärlekslyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge anklagas för att fejka – sanningen om mötet med världsstjärnan: ”Ser ut som en tomte”Brand logo
Dogge anklagas för att fejka – sanningen om mötet med världsstjärnan: ”Ser ut som en tomte”

Det drar ihop sig allt mer i Bonde söker fru 2023. Brevskrivarna börjar bli färre och färre. I onsdagens program valde stutsbonden Michael Klingstedt, 57, vilka två som skulle få stanna på gården och valet resulterade i att Kari Sjödahl, 58, fick åka hem.

Kari fann kärleken i grannen Björn – efter dumpningen av Micke

Nu kan Hänt avslöja att Kari däremot har har funnit kärleken på annat håll. I en intervju med Hänt berättar hon vad som hände efter att kamerorna slocknat på Michaels gård.

Hur gick tankarna när du förstod att det var du som skulle lämna?

– Det kändes faktiskt skönt. Dels för att det är en väldigt speciell situation att vara i och jag längtade hem lite grann. Jag har världens gulligaste granne här hemma som tog hand om mina djur och mitt hem här hemma medan jag var på gården. Och det började komma lite tankar om att det är en fantastisk människa som bor där hemma som tar hand om allting, säger Kari.

Annons

Hon fortsätter:

– Den här Björn som är min granne då heter, det har utvecklats till väldigt mycket.

Träffarna innan Bonde söker fru – så blev de ett par

Det visar sig att Kari och Björn hade börjat träffas redan innan Bonde söker fru-inspelningarna men då på ett vänskapligt plan.

– Jag har gått och sneglat på honom, vi har hejat på varandra när vi varit ute med hundarna. Men vi hade inte umgåtts men så umgicks vi lite grann och tog en fika på kompisbasis innan jag då åkte till slottet.

När Kari sedan träffade Michael på Sundbyholm slott hade hon och Björn hunnit ses någon gång. Sedan sågs de ytterligare några gånger innan Kari flyttade in hos Micke.

– Visst fanns där en attraktion. Jag pratade faktiskt med Björn om att det kändes lite konstigt att jag umgås med dig här och så ska jag åka iväg och dejta i programmet.

Men Björn var bestämt kring att Kari skulle ge Michael en chans eftersom hon hade bestämt sig för att medverka i programmet sedan tidigare.

Annons

– Att sen då känna så mycket för Micke och samtidigt undra vad det är som är på gång där hemma. För förälskelsen för Micke den var helt sann, men jag hade en kollision i mig själv under slutet av tiden på gården. Kvällen innan jag blev utröstad så ringde jag hem för att kolla hur det var med djuren och då sa Björn att han ville att jag skulle komma hem. Då kände han att han faktiskt kände för mig. Hans känslor hade då väckts men han visste inte vart han hade mig i det.

Karis stora kärlekslycka efter tiden i programmet: ”Jag är så lycklig”

Kari var vid tidpunkten fortsatt beredd på att stanna hos Michael men så blev inte fallet. När Kari sedan kom hem började hon och Björn umgås allt mer och idag är de ett par.

– Det är helt underbart, jag är så lycklig och det är så gott i både kropp och själ. Både hjärna, hjärta och magen, allt känns så bra,

Paret är inte sambos men umgås tätt och framöver väntas de bo ännu närmare varandra än vad de gör idag.

– Vi bor väldigt nära varandra nu men han har köpt ett litet torp 100 meter från sitt hus så vi kommer fortsätta vara särbos men jag ska hyr-köpa det här torpet. Sen får vi se vad som händer, säger Kari.

FOTO: TV4

Annons