Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så dog Bonde söker fru-Mickes fru – lämnades ensam med två småbarn

04 okt, 2023 
Bonde söker fru 2023
Michael "Micke" Klingstedt blev lämnad med två småbarn när hans tidigare fru plötsligt dog.
I en intervju med Hänt berättar han vad det var som egentligen hände.
– Det var från ingenstans, det fanns inga varningstecken utan rätt var det var så var hon bara död, säger Micke till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fruBrand logo
Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fru

Stutsbonden Michael "Micke" Klingstedt, 57, är en av bönderna vi kommer att få följa i den nya säsongen av Bonde söker fru 2023. När Hänt når honom strax innan premiären berättar han att han känner sig nöjd med inspelningen, även om äventyret varit hektiskt.

– Ja det är jag men det var väldigt intensiva dagar, det kunde man inte förstå innan man gick in i den här cirkusen. Det är otroligt många timmar det är inspelning, säger Michael.

Bonde söker fru-Mickes fru dog – det hände

Till skillnad från vissa andra bönder i Bonde söker fru så har Michael upplevt kärlek tidigare. Han var nämligen gift för många år sedan med hustrun Ann. Men parets kärlekshistoria fick ett drastiskt avslut när Ann plötsligt dog.

Annons

– Jag gifte mig och vi fick två barn tillsammans men redan när minsta tösen var ett halvår och den andra var tre och ett halvt då gick min fru bort, hastigt. Det var ett hjärtfel så det var knall och fall bara. Det var från ingenstans, det fanns inga varningstecken utan rätt var det var så var hon bara död, säger Michael.

Han fortsätter:

– Det är klart att det tag ju ett tag innan man kommer tillbaka efter en sådan sak.

Michael Klingstedt om döttrarnas stöd inför Bonde söker fru: ”De som har rättat mig”

Året var 1996 när Michael förlorade sin stora kärlek, sedan dess har han tagit hand om sina döttrar som ensamstående pappa.

– Jag har levt för mina barn och man kan säga att det är de som har räddat mig också att gå vidare i livet. Att ta hand om dem och försöka få det att funka så bra som möjligt med dem.

Annons

Idag är Michaels döttrar i 30-årsåldern och de båda ser glatt på att deras pappa ska ge kärleken en ny chans.

– De var en förutsättning för att jag skulle hoppa på tåget, att de måste vara med på banan. Det är också en sådan sak att så länge de bodde hemma så tänkte jag kan man verkligen vara med i Bonde söker fru så länge de bor här? Men nu har de flugit ut, jag är själv ut huset och tråkigt är det.

Nu återstår det att se hur det går för Michael under hans kärlekssommar i Bonde söker fru.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons