Karin Nordströms starka ord om Daniel och Klara i Bonde söker fu

Bonde-Karin, Daniel och Klara
Exklusivt

Bonde söker fru-profilen Karin Nordström är nybliven tvillingmamma och har såklart följt den senaste säsongen av TV4:s dejtingsåpa.
I en intervju med Hänt berättar hon vad hon egentligen tycker om paren.
– Jag höll på dem lite extra, säger Karin.
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Karin Nordström medverkade i Bonde söker fru för ett par år sedan och blev tillsammans med bonden Pelle Edh. Kärleken varade dock inte särskilt länge och idag är Karin istället tillsammans med Dennis. För fem månader sedan välkomnade de tvillingarna Annie och Ellen till världen.

I en intervju med Hänt berättar Karin nu om mammalivet och vad hon tycker om årets Bonde söker fru!

Renée bryter långa tystnaden om maken David

Bonde-Karin om mammalivet med tvillingarna Annie och Ellen

Karin berättar för Hänt att hon befinner sig på en bra plats i livet och är glad att allting går så bra med tvillingarna.

– Jag mår jättebra, jag är på en bra plats i livet just nu. Tjejerna vi har fått är oerhört snälla, allt har gått som en dans. Man får sova, äta, komma ut ofta och att skratta med dem är det bästa!

Hur är det med tvillingarna?

– De är väldigt glada, det har aldrig varit några problem. De har aldrig varit sjuka, de har växt som de ska, ätit, sovit bra på nätterna, händer så mycket nu! De är fem månader och utvecklas så mycket, saker händer varje dag.

Även om allt har gått som en dans på rosor så har det varit en stor omställning att få två barn på en gång.

– Det är en omställning såklart, det säger ju alla. Som förstföderska. Men jag tror det hade varit jobbigare om man haft en sedan tidigare. Men det har gått bra, vi har haft tur.

Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

Därför heter Karin Nordströms döttrar Annie och Ellen

Det finns en specifik anledningen till att tvillingarna har fått namnen Annie och Ellen. Sedan Karin var liten har hon drömt om att hennes framtida barn ska heta just det.

– Ellen och Annie ja! När man är liten så tänker man på namnen man vill ha. Och nu när jag fick två på en gång så föreslog jag dessa och Dennis sa ja, säger Karin och fortsätter:

– När jag var liten så sa jag alltid de namnen när jag lekte med dockor och så där.

Bonde-Karins ord om Daniel och Klara från Bonde söker fru

Karin har följt Bonde söker fru 2021 och hyllar deltagarna som vågar vara med. Bonden Daniel och brevskrivaren Klara var favoriterna, idag är de tillsammans!

Kollade du den senaste säsongen av Bonde söker fru?

– Ja, jag har kollat på det! En mysig del av hösten. Det är jättefina par, jätteroligt att det blev just de paren. Jag är imponerad av alla som ställer upp, säger Karin och fortsätter:

– Daniel och Klara var så mysiga, det lyser igenom dem. Det såg man ju, jag höll på dem lite extra.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!