LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kaoset under Bachelorette-finalen – satt med ögonbindel i flera timmar

06 jun, 2024 
AvElinor Hedgren
Jennifer Iversen
Det blev till sist William Palmblad som fick den allra sista rosen av Sonja Livbom i finalavsnittet av Bachelorette Sverige 2024.
Nu återstår frågan som alla undrar – är de fortfarande ett par?
Hänt har träffat dem för en exklusiv intervju där vi avslöjar allt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se röttBrand logo
Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se rött

Det blev en händelserik säsong av årets Bachelorette, där Sonja Livbom, 29, dejtade ett 20-tal killar i Mexiko med målet att hitta sitt livs kärlek. Efter flera dramatiska och känslosamma veckor stod det klart att det var William Palmblad, 29, som hade vunnit Sonjas hjärta och fick ta emot den allra sista rosen.

– Det var helt otroligt. Allting stannade. Sekunderna kändes som flera timmar, och sen när hon sträckte sig efter rosen – det går inte att beskriva, det är rätt obeskrivligt, säger William.

Extremvärme under sista rosen: "Det var helt galet"

Något som tittarna inte fick se var de långa och svettiga timmarna innan den sista rosen delades ut. Den extrema värmen orsakade bland annat mycket teknikstrul, vilket gjorde att det tog väldigt lång tid att rigga upp allting inför inspelningen.

Annons

William berättar att han fick sitta i en bil och vänta i fyra timmar innan han äntligen fick gå ner till Sonja.

– Och jag satt i en bil med ögonbindel, jag vet inte hur länge. Minuter kändes som timmar. Det kändes som att jag satt där i dagar. Alltså det vet helt galet, ac:n pajade till och med i bilen för att den stod och gick hela tiden, berättar William.

– Det var 40 graders värme den dagen och vill höll på att dö allihopa. Alltså, på riktigt, det var så varmt, säger Sonja.

Sonja Livbom och William Palmblad blir intervjuade av Hänts reporter Jennifer Iversen.FOTO: Hänt

Sonja Livbom efter sista rosen i Bachelorette 2024: ”Bröt ihop totalt”

Men vad hände egentligen efter att Sonja hade delat ut den sista rosen till William och kamerorna stängdes av?

– Jag bröt ihop totalt. Jag kunde typ inte stå på mina fötter, jag bara föll ihop. Det var nog på grund av hela grejen, jag hade försökt hålla ihop det i sex och en halv vecka, och nu var det klart liksom, berättar Sonja.

Annons

– Ja, det blev ju verkligen en dra-ut-kontakten-känsla, säger William.

Fick inte åka samma flygplan hem till Sverige

När det var dags att flyga hem till Sverige igen, berättar de att de inte fick åka tillsammans, något som de verkligen hade sett fram emot. Varför vet de inte.

– Det var så jävla sjukt, säger William och fortsätter:

– När jag kom till flygplatsen köpte jag en varsin öl, så skickade jag en bild till henne och skrev: ”Skål då hjärtat”. Så det var liksom en öl på en tom stol som jag skålade med, och så satt hon på flyget hem.

– Ja, det var verkligen så fint, säger Sonja.

Är Sonja och William ett par idag?

När Hänt träffar Sonja och William kan vi ju såklart inte låta bli att fråga det vi alla undrar – är de tillsammans än idag?

Annons

Paret bekräftar att de fortfarande är tillsammans och har hängt ihop varje dag sedan de kom hem från Mexiko.

– Jag kom hem ett dygn innan William, och dagen efter när han kom hem, frågade han om jag ville komma över på tacokväll. Jag tog med mig en liten väska för att sova över, och efter det kom jag aldrig hem igen, säger Sonja.

– Ja hon kom med en väska och sen så fastnade hon där i ett halvår, innan vi flyttade till Sonjas lägenhet i Nacka där vi bor idag, säger William.

Den 10 juni firar paret officiellt ett år tillsammans – det var nämligen den dagen William berättade för Sonja att han älskar henne för första gången.

Vad är nästa steg i relationen?

– Om man lyssnar riktigt noga så kanske man kan höra kyrkklockor i framtiden. Vi vill ju vara med varandra, så tiden får utse det, säger William

– Jag har alltid sagt att det blir inga bebisar innan jag är gift, så vill han ha bebisar får han fria, säger Sonja och skrattar.

FOTO: TV4, Hänt

Annons