LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för killarna i Bachelorette 2024 – Sonja och Valentins relation idag

03 jun, 2024 
Bachelorette 2024
Valentin Kronlund blev dumpad av Sonja Livbom i säsongsavslutningen av Bachelorette Sverige 2024.
Hur är deras relation idag? Och hur lever de andra killarna från säsongen? Läs här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se röttBrand logo
Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se rött

Bachelorette Sverige 2024 börjar lida mot sitt slut och Sonja Livbom, 29, har nu delat ut sin sista ros. Efter att ha dejtat ett 20-tal killar i soliga Mexiko blev det till slut platschefen William Palmblad, 29, som vann Sonjas hjärta. Om de fortfarande är ett par får vi veta i ett senare avsnitt.

Tills dess passar vi på att kolla läget med de andra killarna som också deltagit i årets säsong av Bachelorette. Hur lever de idag? Har de någon kontakt med Sonja? Har de kanske träffat någon ny? Hänt har snackat med dem alla!

Robin Nevelin, 26, fotbollsspelare, Ystad

Robin Nevelin

Sedan Robin Nevelin lämnade Mexiko har han inte alls hörts med Sonja. Han fick ju faktiskt aldrig ens gå på en singeldejt med henne, så det är kanske inte så förvånande.

Annons

– Vi har inte haft någon kontakt och jag har inget behov av det heller. Jag tror jag pratade med henne i totalt 5 minuter i Mexiko utan att överdriva så vi känner inte varandra, säger han till Hänt.

Robin är fortsatt singel efter Bachelorette 2024.

Sandor Berg, 29, influencer, Strängnäs

Sandor Berg

Här har vi ännu en kille vars vistelse i Mexiko blev kortlivad. Sandor Berg valde att lämna efter bara några dagar men först tog han ett snack med Sonja där han försökte få reda på om hon var intresserad av honom. När han inte fick ett tydligt svar sa Sandor:

– Jag tror inte riktigt att jag har fått en bra vibe, när vi snackar känner jag inte riktigt att det klickar. Jag känner att jag borde söka kärleken hemma istället.

Så hur har det då gått med kärleken på hemmaplan? Och har han snackat något mer med Sonja?

– Mitt kärleksliv består av ”me, myself and I. Och jag trivs så bra ensam. Jag har inte någon kontakt alls med henne och kommer mest troligt förbli så, säger Sandor när Hänt når honom.

Patrik Kronström, 35, elektromekaniker, Eskilstuna

Patrik Kronström

Patrik Kronström var den enda av killarna som har barn. Han dejtade Sonja Livbom desto längre och är enormt glad över att nu vara återförenad med sin dotter i Sverige.

Annons

– Jag skulle säga att jag är singel men samtidigt inte sökande, har dejtat en del sen Mexiko men tror en genuin kemi är inget man aktivt kan sortera fram utan tar en dag i taget och lägger min energi på familjen, vänner och träning. Sånt som får mig att må bra helt enkelt så får man se i framtiden om man träffar rätt!, säger Patrik.

Sonja och Patrik har faktiskt hållit kontakt via sociala medier sedan deras kärleksäventyr tog slut och det är något han uppskattar.

– Hon är en fantastiskt person tycker jag och det är kul att man kan kolla läget ibland.

Oscar Zachrison, 26, hovmästare, Stockholm/Helsingborg

Oscar Zachrison

Oscar ”Zache” Zachrison gjorde entré i programmet först flera veckor efter premiäravsnittet och det man kanske minns bäst är att han blev vald till ”svärmorsdröm” när Sonjas mamma gästade Bachelorette. Det blev dock ingen kärlek mellan Oscar och Sonja.

Annons

– Kärlekslivet idag är precis som innan. Jag är fortsatt singel och jag trivs bra med att vara det tills jag hittar rätt, säger han och fortsätter:

– Jag och Sonja har stött på varandra ett par gånger sedan Mexiko. Det är alltid stora leenden och långa pratstunder. Jag önskar henne allt det bästa i framtiden, det förtjänar hon!

Daniel Thorp, 36, Rygge, Norge, Frilansare

Daniel Thorp

Norrmannen Daniel Thorp hängde kvar ett bra tag men inte heller här blev det en långvarig kärlek. Han hoppas dock kunna charma en svensk donna i sommar.

– Jag har varit singel sedan inspelningarna, så kärlek är inget jag stressar över. Men som tur är är det sommar och folk, inklusive mig, är generellt mer utomhus, så jag kanske har tur och träffar någon under sommaren? Jag ska också till Stockholm på en resa i sommar, så det kanske till och med blir en svensk – jag är svag för svenska tjejer!

Annons

Han fortsätter:

– Jag har inte haft direktkontakt med Sonja, men kommunicerat lite på sociala medier. Det är en respektfull och vänlig ton. Coolt om vi stöter på varandra genom gemensamma vänner i sommar!

Lucas Sjöberg, 32, PT och sjuksköterska, Täby

Lucas Sjöberg

Inte heller den personliga tränaren Lucas Sjöberg har träffat någon sedan han kom hem från Mexiko.

– Jag har dejtat till och från men fortsätter mitt letande efter den rätta. Men absolut har en del DM tillkommit efter programmet så framtiden får utvisa sig.

Bachelorette var alltså inte helt lönlöst för Lucas del! Han fick dessutom en fin relation till Sonja Livbom, trots att det inte blev någon romans.

– Jag och Sonja är goda vänner idag, vi hörs till och från och jag är glad för den vänskapen jag fått från programmet, säger han.

Joar Lavold, 35, surfinstruktör, Stockholm

Joar Lavold

Joar Lavold menar att han har blivit mer kräsen sedan Bachelorette och att det är därför han är fortsatt singel idag.

Annons

– När man blottar sina känslor så som man gjorde i Mexiko är man ännu mer mån om att hitta nån som man klickar bra med och som matchar ens energi, därför är jag noga med vem jag dejtar nu.

Även Joar och Sonja är vänner än idag och hörs då och då via sociala medier.

Henrik Jordal, 32, influencer, Olso

Henrik Jordal

Den norska influencern Henrik Jordal kom in senare i säsongen och valde att lämna programmet självmant då han inte fick speciellt mycket tid med Sonja. När Hänt når Henrik är han väldigt hemlighetsfull när det kommer till sitt kärleksliv.

– Ingen kommentar på den frågan, säger han.

Vänskapen med Sonja verkar ha runnit ut i sanden för Henriks del.

– Sonja är en otrolig person som utstrålar en varm och härlig energi! Vi pratade lite direkt efter Mexiko, men har ingen kontakt just nu.

Anton Myhrvold, 34, skateboardproffs, Stockholm

Anton Myhrvold

Inte heller Anton Myhrvold fick speciellt mycket tid med Sonja förutom ett par gruppdejter. Han har inget nytt att rapportera på kärleksfronten, men har siktet inställt på en specifik kändis!

Annons

– Jag kan inte bli mer ”sommarsingel”, du får jättegärna bifoga den här viktiga informationen till Bianca Ingrosso, säger Anton.

Emil Johansson, 30, bilförsäljare, Stockholm

Någon som hade en rejält dramatisk och händelserik resa är Emil Johansson. Han tvekade på om han skulle stanna kvar i Mexiko vid flera tillfällen och fällde en hel del tårar innan det blev hans tur att åka hem.

Emil har ingen kommentar om sitt kärleksliv men avslöjar att även han är kompis med Sonja än idag.

– Vi har en bra vänskaplig relation om du frågar mig. Vi har setts ute några gånger och William är en av mina närmsta vänner idag och jag är oerhört glad för deras skull. De är gjorda för varandra, säger Emil.

Valentin Kronlund, 29, systemutvecklare, Gustavsberg

Valentin Kronlund

Efter några intensiva veckor av dejtande stod det till slut mellan Valentin Kronlund och William. Som vi vid det här laget vet blev det inte Valentin som fick lämna Mexiko hand i hand med Sonja, men han fick i alla fall lära sig en del om sig själv under resan.

Annons

– Jag tror att jag hade många murar som jag byggt upp under åren och från tidigare relationer som hindrat mig från att våga hänge mig själv till en person på riktigt. Sonja motbevisade detta och hittade ett sätt att riva ner de murarna hos mig, för första gången på länge kände jag att jag vågade satsa på kärleken igen!, säger han till Hänt.

Att William fick den sista rosen beskriver Valentin som bitterljuvt.

– Bittert då jag hoppades på att det skulle vara jag som fick åka hem med Sonja, men ljuvt då jag innerst inne visste att Wille och Sonja passar ihop. Bachelorette handlade ju trots allt främst om att Sonja skulle hitta sin stora kärlek, och jag vet att både hon och William gjort det i Mexiko, säger han och fortsätter:

– Jag ser det inte som att jag förlorade. Jag och Sonja hade våran kärleksresa, och även om den var menad att ta slut i Mexiko så var den lika fin för det! Hon lärde mig att våga öppna upp mig själv, att våga ta för mig, och att våga satsa på kärleken!

Det skrev Sonja till Valentin efter sista rosen: ”Hörde av sig”

Sonja och Valentin

Trots att det inte blev Valentin och Sonja i slutet har de lyckats upprätthålla en fin vänskap.

– Sonja är en väldigt omtänksam och kärleksfull person. Redan efter sista rosen så hörde hon av sig till mig för att kolla så att jag var okej och det var väldigt fint av henne!

Annons

Valentin har haft en hel del kontakt med flera av killarna från säsongen, som bland andra Christoffer, Lucas, Joar, Patrik, Alieu och Wille. När det kommer till kärleken har han absolut inte gett upp hoppet om att träffa rätt.

– Jag har prövat min tur på dejtingmarknaden och varit i ett par kortare relationer, men än så länge så har jag inte hittat min person. Det sägs dock att hoppet är det sista som dör och jag är övertygad om att min framtida partner kommer dyka in i mitt liv när jag minst anar det!

FOTO: Robert Jadenfeldt / TV4, TV4 play

Annons