TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Allt om Sonja Livbom i Bachelorette – familj, ålder, längd och jobb

15 mar, 2024 
Sonja Livbom
I somras dejtade hon ett 20-tal killar och snart ska resultatet visas på TV4.
Sonja Livbom är årets Bachelorette 2024 – men vem är hon egentligen utanför programmet?
Här är allt du vill veta om Sonja!
Annons
Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se röttBrand logo
Bachelorette-Sonja om händelsen i programmet som fick Malin Stenbäck att se rött

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var i januari 2023 som TV4 avslöjade att det är Sonja Livbom, 29, som spelar huvudrollen i den kommande säsongen av Bachelorette. I Nyhetsmorgon berättade hon om känslorna inför äventyret, som hon då ännu inte hade varit på.

– Jag letar efter en person som har trygghet och förstår vikten i kommunikation, sa Sonja i programmet.

Då är det premiär för Bachelorette 2024 – här är alla killar

Säsongen är nu inspelad och klar och den 1 april är det premiär för Bachelorette Sverige 2024. Det att podcast-profilen Edvin Törnblom, 28, som tar över rollen som programledare efter Malin Stenbäck, 37, som var på föräldrarledighet när realityserien spelades in.

Vilka killar ska Sonja dejta i tv? Se hela listan med alla deltagare i Bachelorette 2024 här!

Edvin Törnblom
Edvin Törnblom är programledare för Bachelorette 2024.Karin Törnblom/TT

Hur gammal är Sonja Livbom?

Sonja föddes den 24 november 1994 och fyller därmed 30 senare i år! Vad är årets Bachelorette för stjärntecken då? Hon är skytt!

Annons

”Skytten är orädd, äventyrlig och älskar känslan av frihet. Du har lätt för att bli rastlös och är därför alltid igång”, skriver Elle om skytten, och det låter ju onekligen som att det stämmer in på Sonja?

Sonja Livbom

Var bor Sonja Livbom och var kommer hon ifrån?

Många är nyfikna på vem Sonja Livbom egentligen är utanför Bachelorette. Enligt sig själv är Sonja både eldig och ödmjuk. Hon är uppvuxen i Stockholmsförorten Nacka, där hon bor än idag!

Sonja är bosatt i en lägenhet som hon flyttade till i november 2023, det vill säga strax efter inspelningen av Bachelorette Sverige.

Hur lång är Sonja Livbom?

Det kanske låter som en konstig fråga, men det är faktiskt en hel del som undrar hur lång årets Bachlorette är. Och det svarar hon på nu i ett meddelande till Hänt!

Annons

– Jag är 168 centimeter lång, säger Sonja.

Vad heter årets Bachelorette Sonja Livbom på Instagram?

På Instagram heter hon kort och gott livbom och följs av strax över 3 000 konton. Här delar Sonja med sig av allt ifrån bilder på sig själv och sin vardag till bilder på nära och kära samt äventyr och resor.

Sonja Livboms familj och det jobbar hon med

Årets Bachelorette växte upp med sin mamma och två äldre halvbröder. På Instagram kan man se att en av hennes bröder heter Oliver. Det här är onekligen en familjekär tjej!

– Det viktigaste för mig är min familj. Jag ser extremt mycket fram emot den dagen jag blir mamma, berättar hon ett klipp på Bachelorette Sveriges Instagram-konto.

Vad jobbar Sonja med egentligen, när hon inte är upptagen med att dejta killar i tv? Hon har under de senaste tio åren jobbat med sälj och enligt Linkedin arbetar hon idag som customer success manager på företaget Godsmak.

FOTO: Instagram, TV4

Annons