Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kaos i Nyhetsmorgon när Paradise Hotel-Lina Hellqvist skrapade Triss

12 jun, 2018 
Malin Ljung
Paradise hotel-profilen Lina Hellqvist skrapade Triss i Nyhetsmorgon. Och det blev ett färgsprakande kaos i TV4:s direktsändning.
Annons

Det utbröt kaos i Nyhetsmorgon under tisdagen när den tidigare Paradise hotel-deltagaren Lina Hellqvist, 27, skulle skrapa Triss.

Hon blev ett känt ansikte när hon deltog i dokusåpan 2010 med sin färgsprakande personlighet, men sen dess har det hänt en hel del i Linas privatliv. Numer lever hon som fyrabarnsmamma i Åkersberga tillsammans med kärleken Stefan, och det var en synligt nervös Lina som presenterades av programledarna Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers Haage.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är inte ofta man piffar till sig som fyrabarnsmamma. Så jag tog dagen till ära och vräkte på lite extra. All in, extra allt, säger hon om sin rosa utstrålning.

Det tog dock ett tag innan Lina kunde börja skrapa sin lott, för hon ville ha lott nummer 11 och hade svårt med räkningen. Till slut fick Tilde rycka in och hjälpa Lina med att hitta rätt lott.

– Vi gör så här du tar skrapan, också håller jag om dig, så skrapar du, säger Tilde.

Annons

Lina avslöjar att maken lovat henne en pudel om hon vann en miljon kronor.

– Det går jättebra Lina, du är grym. Jag håller reda på hur mycket det handlar om, så kommer du bara skrapa det är det enda du behöver göra. Andas är bra om du gör också, skojar Tilde och påminner flera gånger om att Lina ska fortsätta skrapa.

– Jag får panik alltså, säger Lina och fortsätter:

– Förlåt jag håller på att dö. Hjärnan håller på att sprängas.

Efter många om och men stod det klart att Lina Hellqvist vunnit 250 000 kronor på Triss. Och det fanns ingen som kunde missa det glädjekaos som uppstod när Lina skrek i falsett i studion.

– 250! Aaaaah! Tjoho! Stefan det blir en pudel, nej det blir ingen pudel. Stefan fattar du att jag inte vann 100, jag vann 250, över det dubbla!

Både Tilde och Sebastian försökte framgångslöst att lugna ner tv-profilen som skrek så att hon nästan tappade rösten.

Annons

– Jag tror att i det här fallet hade Lina kunnat vinna 10 spänn, hon var så positiv så hon hade varit lika glad i alla fall, skrattar Tilde efteråt.

Men trots att den nyblivna Triss-vinnaren både tagit av sig mikrofonen och försvunnit ut ur studion kunde man höra hennes glädjevrål efteråt, något Tilde noterade.

– Lina, schh, skrattade hon i direktsändningen.

Stort grattis till vinsten önskar vi på Hänt!

Se när Lina Hellqvist vinner 250 000 kronor på Triss:

FOTO: TV4

Annons