Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Tilde de Paula lämnar sändningen efter oväntade frågan i Nyhetsmorgon: ”Inte så bra”

30 maj, 2018 
Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers
I Nyhetsmorgon fick både Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers svårt att hålla sig till manus. Tildes fråga till Sebastian får dem att tappa koncentrationen helt.
Annons

Gårdagens sändning av Nyhetsmorgon på TV4 leddes av programledarduon Tilde de Paula Eby, 45, och Sebastian von Sivers, 31, och mitt i programmet blev programledarna en aning störda av sig själva. När de ska berätta för tittarna vad som kommer att ske i Malou efter tio som sänds varje vardag efter Nyhetsmorgon bryter båda två ihop i skratt.

Tilde de Paula Eby förklarar att tittarna bland annat kommer att få svar på frågan ”hur håller man igång sexet under småbarnsåren?”, och frågar där efter Sebastian von Sivers om han har något svar på den frågan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte så många småbarn än, och inga småbarnsår heller, svarar han då.

Efter det bryter de båda programledarna ihop i skratt och har svårt att få fram resten av det som ska sägas innan sändningen övergår till reklam. Det blir mest skratt som kommer fram. Till sist lämnar Tilde de Paula Eby sändningen och Sebastian von Sivers får avsluta ensam.

– Det gick inte så bra det där, hör man Tilde säga bakom kamerorna när hon klivit ur bilden.

Se skrattfesten här:

FOTO: TV4

Annons