TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kändiskvinnans hårda känga mot Martin Stenmarck efter skilsmässan: ”Män i kris”

18 jan, 2022 
MARTIN STENMARCK, HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar och lever nu ett klassiskt varannan-vecka-liv med barnen. Men nu får sig Martin en känga från kändiskvinnan Anitha Clemence.
”Alltid spännande med män i kris”, skriver hon på sin Instagram.
Annons
Martin Stenmarcks framtidsbeskedBrand logo
Martin Stenmarcks framtidsbesked

Det var i somras som Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 49, gick ut med beslutet att de valt att gå skilda vägar – efter 23 år ihop.

Vid det laget hade ex-paret redan bott isär i ett halvår för att testa och det visade sig att de ville fortsätta på det spåret. Sedan dess har de anpassat sig till situationen och Martin har tidigare berättat för Hänt att varannan-vecka-livet med barnen fungerar alldeles utmärkt.

Martin och Hanna har barnen Ida, 17, Love, 15, och Saga, 9, ihop och ex-paret gifte sig så sent som 2016.

Hanna Hedlund om nya familjesituationen

Vid sidan av familjelivet driver Hanna podden Jessica & Hanna – Å andra sidan tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 47. I podden pratar de om allt möjligt som rör deras liv och därför är det ganska naturligt att Hanna pratat en del om hennes liv som ensamstående mamma den senaste tiden.

Annons

Nyligen var det ju jul och det är alltid en klurig fråga om man ska fira med barnens pappor eller inte.

Jessica var hemma hos Pernilla Wahlgren, 54, med sitt ex Linus Wahlgren, 44, en tradition som de haft de senaste åren. Men för Hanna var det första gången hon firade jul med Martin, som numera är hennes ex.

– Det lyckades vi med. Sen får vi se den dagen då det är andra personer inblandade med, då får man se då hur det blir, sa hon då i podden.

Bara en vecka efter julafton är det ju dags att fira nyår, så även där fick Hanna och Martin ta ett beslut som passar deras nya familjesituation. I podden berättade Hanna att de tagit ett nytt beslut för barnen inför kommande nyårsfiranden.

– Nästa år blir det nyår utan barn, för vi har bestämt att vi ska ha varannan, sa Hanna i podden.

Kändiskvinnans känga till Martin Stenmarck

Sedan skilsmässan har Hanna och Martin legat lågt på sina sociala medier om allt som rör barnen och deras beslut att gå skilda vägar. En annan som däremot gärna pratar om andra är kändiskvinnan Anitha Clemence, 43.

Annons

”Fråga mig vad ni vill om valfri känd person”, uppmanar Anitha till sina följare på Instagram och då är det någon som frågar om Martin Stenmarck.

Anitha har dock aldrig träffat Martin, men hon ger ändå sin bild av honom.

”Ingen aning. Har typ aldrig träffat honom. Vet bara att han ville cykla till Himalaya en gång mitt under småbarnsåren.”, skriver Anitha och konstaterar:

”Alltid spännande med män i kris.”

ANITHA CLEMENCE

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons