Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kändisarna i tårar efter händelsen på Biancas fest

28 aug, 2018 
Malin Ljung
Livscoach på Bianca Ingrossos event
Bianca Ingrosso bjöd in svenska influencer-eliten för att fira sitt nya varumärke. Men efter en oväntad uppgift till gästerna blev stämningen stel och flera rörda till tårar. "Det var helt tyst i början och man märkte tydligt att folk inte kände sig bekväma", skriver Bianca nu om händelsen.
Annons

Häromdagen firade Bianca Ingrosso, 23, det faktumet att hon lanserade egna märket By Bianca. Svenska influencer-eliten var inbjudna till eventet, bland andra Kenza, Angelica Blick och Alice Stenlöf fanns på plats på Bockholmen i Stockholm.

Till en början flöt samlingen på precis som Bianca önskade, på sin blogg beskriver hon hur de åt, drack och njöt av nagelvård. Men tv-profilen hade dessutom en överraskning till gästerna, hon hade bjudit in livscoachen Filippa Tjärnlund som pratade om hur man ska nå sina mål och drömmar.

“Hon pratade om hur man ska nå sina mål och drömmar i livet. Att man ska våga följa sitt hjärta och inte gå på vad hjärnan säger. Också vikten av att man ska börja fokusera på att bli bättre på att ta emot energier och inte bara göra av sig med dem när vi exempelsvis pratar, tänker, jobbar, tränar, tar emot alla tusentals olika intryck varje dag osv. Något jag verkligen tänker på varje dag sedan jag blev utbränd”, skriver Bianca.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I slutet fick alla gäster på plats ett papper och uppgiften att skriva ned vad deras största mål är just nu, vad som blockerar dem att nå sitt mål, vad deras sanning och vad man kan göra för att aktivt börja nå sitt mål. En uppgift som onekligen skapade känslor.

“Alla svar blev olika djupa och ytliga och efter vi fått skriva ner i tystnad så frågade Filippa om några av oss skulle vilja dela med oss av vad vi skrev. Det var helt tyst i början och man märkte tydligt att folk inte kände sig bekväma. Men sen började en efter en öppna upp sig inklusive mig”, skriver Bianca.

Själv hade hon svarat att hon ville älska hela sig själv, att hon hindras på grund av att hon vill vara accepterad, omtyckt och älskad av alla. Biancas sanning är att hon är vacker och helt perfekt som hon är. Och för att nå sitt mål ska hon bli bästa vän med sin bästa i hjärnan och trycka bort sin mobbare inom sig.

Annons

“Detta blev ett så otroligt fint och starkt ögonblick och det rörde nästan alla till många tårar. Tack Filippa för att du kom och till alla mina underbara vänner och kollegor som vågade öppna upp sig inför bekanta och helt nya ansikten <3 Vi verkligen stannade upp, var i nuet och jag älskade att det var så många som vågade öppna upp sig”, skriver Bianca om stunden.

Även om det uppenbarligen blev en del oväntade tårar så avslutades samlingen desto roligare då Bianca överraskades med att lillebror Benjamin Ingrosso uppträdde akustiskt. Så slutet gott allting gott.

FOTO: Ibl

 

Annons