LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är kändisarnas lyxiga sommarhus utomlands – ett kostar 30 miljoner!

15 maj, 2024 
Kändisarnas lyxiga sommarhus
Sol, bad – och tropisk värme!
Det är något de här kändisarna älskar så pass mycket att de har valt att köpa en fastighet utomlands.
Här är en lista på några profiler som har unnat sig ett eget litet paradis utanför Sveriges gränser!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

Tilde och Thomas de Paula Ebys lägenhet i Palma

Tilde de Paula Eby, 51, föddes i Chile, men det är inte Sydamerika hon åker till när hon vill till solen. 2016 köpte hon och maken Thomas de Paula Eby, 43, en lägenhet på Mallorca, närmare bestämt i Palma. Efter miljonköpet berättade hon om lyckan i podcasten Hasse Aro på resa.

– Vi ville inte vara i centrala Palma just eftersom det är så många som är där. För mig var det jätteviktigt att det var ett spanskt område som kändes genuint spanskt, säger Tilde i podden, men förtydligar också att lägenheten ligger strax i utkanten av storstadens brus.

Annons

TV4-profilen förälskade sig i Palma under en reportageresa 1999 och att köpa en fastighet där har varit hennes stora dröm sedan dess. Hon hade däremot ett tydligt krav innan de slog till på ett boende i solen: det måste finnas en enorm terrass! På Tilde och Thomas uteplats har de dessutom en bubbelpool med plats för hela familjen.

Vi ser Tilde de Paula Eby titt som tätt i tv-rutan, men i sociala medier är hon inte alls lika duktig på att visa upp sig. Hon väljer att hålla privatlivet väldigt privat och därför finns det endast ett fåtal bilder på lägenheten på Mallorca.

Annons

Carolina Gynnings present till sig själv: Lägenhet på Ibiza

En annan kändiskvinna som älskar att ligga i solen och slappa är Carolina Gynning, 45. Men för hennes del är det Ibiza som gäller! Hon var bara 19 år när hon första gången steg i land på semesterparadiset – och det var kärlek direkt.

När Carolina är på Ibiza bor hon i sin lägenhet med panoramautsikt över havet, som hon köpte till sig själv i 40-årspresent. Denna renoverade hon faktiskt så sent hon i höstas och visade upp resultatet i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Önskar att jag kunde ta med er alla till mitt älskade Ibiza för ni skulle älska det här”, skriver hon.

Tv-profilen har dessutom planer på att bosätta sig på den spanska ön i framtiden, men det får bli när hennes äldsta döttrar är utflugna och hon och pojkvännen Viktor Philipson, 38, bara har lilla Vilda, 2, att tänka på.

– Vi tänker att vi ska hemskola Vilda, två hippies som hemskolar ett barn, har hon sagt i sin podcast.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias lägenhet i Kapstaden

Även kungligheter behöver sol ibland! Familjen Bernadotte äger många bostäder runtom i världen men ett av dem sticker ut lite i mängden. Det är prins Carl Philip, 45, och prinsessan Sofias, 39, lägenhet i Kapstaden. Den är nämligen väldigt mycket enklare än många av kungafamiljens andra fastigheter och kostade ”bara” runt 1,9 miljoner kronor.

Annons

Det här är dock inte bara en lägenhet som prinsparet besöker när de är på semester. Sofia jobbar en hel del i Sydafrika med sin organisation Project Playground och det var av den anledningen som hon köpte den 72 kvadratmeter stora lägenheten hösten 2014.

Som tidigare nämnt är det här en enkel boning, men det finns ändå tillgång till både pool och gym och dessutom är huset under hög bevakning dygnet runt.

Carola köpte hus ihop med exet: ”Det går jättebra”

En annan person som besöker Sydafrika titt som tätt är Carola Häggkvist, 57. Hon har faktiskt flera kopplingar till landet. Det är där hennes dotter Zoe, 14, föddes och sonen Amadeus Sögaard, 26, valde att förlova sig där för förra året! Det tyckte mamma Carola var otroligt fint, såklart.

Annons

– Han gick ner på knä i Sydafrika där jag också har en historia. Inte bara med Zoe utan också med hans pappa. Så det knyter ihop sig på något sätt, sa artisten i Gry Forssell med vänner då.

Det är inte bara ex-maken Runar Sögaard, 56, som Carola har varit i Sydafrika med. Hon och ex-pojkvännen Jimmy Källqvist, 54, köpte ett hus där tillsammans för några år sedan.

Jimmy och Carolas hus i Kapstaden är hela 218 kvadratmeter stort och tomten är på 514 kvadratmeter, inklusive garage med platser för två bilar. Inte illa! Hur är det då att dela en semesterbostad med sin före detta älskare? Inga problem alls, om du frågar Carola Häggkvist.

Annons

– Sydafrika-huset äger jag och ”Jimpa” tillsammans. Det går jättebra, har hon sagt om situationen.

”God bless South Africa!”, skriver Carola på Instagram om sin kärlek till landet.

Björn Borgs lyxliv i Kap Verde med frun Patricia

Huset på ön Sal i Kap Verde, utanför Afrikas västkust, är faktiskt inte bara ett landställe för Björn Borg, 67, och frun Patricia Borg, 54. De flyttade nämligen dit permanent 2019 efter att ha semestrat där många gånger. Och de verkar onekligen älska sitt lilla paradis!

Annons

Makarna Borg gick många miljoner i vinst när de sålde herrgården Alstaholm och det var alltså efter det som de slog till på villan i Kap Verde.

Nu har familjen dessutom skaffat sig ännu en till bostad, i Dalt Vila på Ibiza! På Instagram visar de upp en bit av deras nya lya, där utsikten kan få vem som helst att tappa andan.

Camilla Läckbergs enorma hus i Spanien med Simon Sköld

Är det några som älskar att investera i fastigheter så är det Camilla Läckberg, 49, och Simon Sköld, 36. De har nyligen köpt ett lyxhus i Alicante, i Spanien!

Annons

Boendet är 550 kvadratmeter stort och ligger på inte så blygsamma 1 480 kvadratmeter land. Här finns det plats för alla barn, det finns nämligen sex sovrum och fyra badrum.

Villan låg ute till försäljning för 28 miljoner svenska kronor men exakt vad deckardrottningen betalade är okänt. Att hon och Simon är nöjda är vi dock säkra på!

Annons

”Vårt hus ”Casa de Papel” efter make over! Så glada och nöjda!”, skriver Camilla till ett bildspel på huset, som de uppenbarligen uppkallat efter en Netflix-serie.

FOTO: TT, Instagram

Annons