Kändisarna avslöjar: Så träffade vi kärleken

Kändisarna avslöjar: Så träffade vi kärleken

Nu avslöjar flera kändisar hur de träffade kärleken!
❤️ Träffades på inspelning bredvid ett ”jättepopcorn”
❤️ Hookade på badhuset
❤️ Blev uppraggad på Facebook

De följs av hundratusentals varje dag. Men hur gick det egentligen till när våra mest folkkära kändisar träffade kärleken? Hänt.se har samlat ihop berättelserna om hur profiler som Anna Bergendahl, Amy DiamondMalou Von Sivers, Vera Vitali och Anita Clemence började sina kärlekssagor.

Malou Von Sivers och maken Sten

Malou Von Sivers med kärleken Sten

Programledarprofilen Malou Von Sivers, 66, kan verkligen receptet bakom en långvarig kärlekshistoria. Hon har hållt ihop med maken Sten i över fyrtio (!) år! Och de båda träffades faktiskt på jobbet.

– Han trodde jag sökte jobb på redaktionen där han jobbade, vi är både journalister. Men jag skulle egentligen dit för att visa upp min tidning! Nu efteråt har vi varit där och tittat på där redaktionen låg, haha, berättar Malou för Hänt.se.

Charlie Gustafsson och Amy Deasismont

Amy Diamond och Charlie Gustafsson

De är ett av kändis-Sveriges hetaste par just nu, inte minst för att Charlie Gustafsson spelar huvudrollen i succéserien av “Vår tid är nu” på SVT, men också för att de båda har tusentals följare och fans. Men deras kärlekssaga började långt utanför rampljuset – nämligen utanför en helt vanlig bar.

–  Vi träffades via en gemensam kompis, utanför en bar här i Stockholm på söder. Inte mer dramatiskt än så, haha, säger Charlie till Hänt.se.

Vera Vitali träffade kärleken utomlands

Vera Vitali om hur hon träffade kärleken

Vera Vitali, 37, har gjort succé som mamman Lisa i den populära SVT-serien “Bonusfamiljen”. Men privat har hon inte hunnit bli mamma – än. Däremot har hon en pojkvän, som hon träffade på ett lite annorlunda sätt. Nämligen utomlands.

– Det var på en fest i Berlin. En utefest utomlands, fast han är svensk. Men vi sågs i ett annat land, säger Vera till Hänt.se.

Fredrik Hallgren och Annie Lundin Hallgren

Fredrik Hallgren med sin kärlek

Den andra Bonusfamiljen-profilen Fredrik Hallgren, 45, berättade öppenhjärtligt i somras att han och frun Annie var nära skilsmässa. Men nu – ett drygt halvår senare verkar kärleken blomstra igen, och paret håller fortfarande ihop. Och kärlekssagan började faktiskt framför kamerorna.

– Vi träffades på “112 Aina”-inspelningen. Eller vi hade ju träffats innan, men vi blev nog kära då. Idag är vi gifta och jobbar tillsammans, berättar Fredrik.

Fredrik och Annie under “112 Aina”

Christoffer Nordenrot träffade kärleken över ett jätte-popcorn

Christoffer Nordenrot med kärleken Sofia

Skådespelaren Christoffer Nordenrot har varit högaktuell den här vintern, sedan han spelade huvudrollen i den Guldbagge-prisade filmen “Den blomstertid nu kommer”. Men kärleken träffade han långt innan dess – på en helt annan inspelning.

– Vi träffades jag och Sofia på en inspelning som jag gjort som heter “pappa på förskolan”. Hon gjorde ett jättestort popcorn som scenograf. Så vi träffades över popcornet, det var fint, berättar Christoffer och fortsätter:

– Nu gjorde vi tredje säsongen av “pappa på förskolan” och då är vår son med och lämnar mig på förskolan. Det var ett fint sätt att knyta ihop säcken.

Sarah Dawn Finers mystiska kärlek

Sarah dawn finer om hur hon träffade kärleken

Sarah Dawn Finer, 37, har ett minst sagt annorlunda jobb. Medan en annan knegar nio till fem i en butik eller på ett lager så reser Sara runt i Sverige och sjunger. Hennes artistkarriär har gått spikrakt uppåt och hon syns flitigt i olika tv-sammanhang. Under våren 2019 består hennes jobb av att leda Melodifestivalen, till exempel. Sarah, som förra året blev mamma, har varit väldigt företagen med sitt kärleksliv. Men nu berättar hon för första gången var hon träffade kärleken – och svaret är kanske inte så oväntat med tanke på hennes späckade schema.

– Jag träffade honom på jobbet!

Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström

anita Clemence om hur hon träffade kärleken Joel

Anitha, 40, och Calle Schulman, 38, skapade stora rubriker när de skiljde sig 2017. Men det dröjde inte länge förrän båda hittade kärleken på nytt. Anita träffade Joel Åhlén-Nyström, 29, journalisten och copywritern som fick henne på fall. De höll kärleken hemlig ett tag men idag är de öppna med att de bor och gör det mesta ihop.

Och kärlekssagan började, som för de flesta i modern tid, på internet.

– Det var via sociala medier. Han hörde av sig till mig via messenger, berättar Anitha för Hänt.se.

mark levengood och Jonas Gardell om hur de träffades

Mark Levengood och Jonas Gardell är två av kändis-Sveriges starkast lysande stjärnor. Få har missat att de är ett par, som ofta synd ute tillsammans på offentliga tillställningar. Men alla vet kanske inte hur romantiken startade.

– Vi träffades på ett badhus i gamla stan när vi var unga och ingen av oss hade badrum hemma, avslöjar Mark Levengood och skrattar innan han fortsätter:

– Så vi gick där och badade någon gång i veckan så började vi prata och blev ihop.

Rapports Katarina Sandström träffade kärleken på jobbet

katarina Sandtröm med kärleken

Rapport-profilen Katarina Sandström är ett känt ansikte för de flesta svenskar. 2004 gifte hon sig med sin Tommy Borglund, i vackra Västerbacka kapell i Katarina Sandströms barndomstrakter i Tavelsjö utanför Umeå. De fick senare en liten dotter tillsammans. Och kärlekssagan började även här i arbetet.

– Vi träffades på jobbet, avslöjar Katarina för Hänt.se

Anna Bergendahl träffade kärleken genom musiken

katarina Sandtröm med kärleken

Melloaktuella Anna Bergendal slog igenom i Idol från första början. 2018 dök hon sedan upp i Melodifestivalen för första gången, och i år är hon tillbaka i rutan. Men under åren hon var borta från rampljuset lyckades hon hålla sin nya kärlek hemlig. Musikern Kristoffer Eriksson är inte bara pojkvän – utan jobbar också tillsammans med Anna när det kommer till musiken.

– Min kille är min gitarrist, berättar hon för Hänt.se.

Anton Hagman och Wilma Holmqvist 

Anton Hagman och Wilma Holmqvist – så träffades dem

Artisten Anton Hagman och YouTubern Wilma Holmqvist föll direkt för varandras yttre och blev kort senare ett par.

– Vi träffades på ett event som hade med YouTube att göra men vi pratade inte så mycket då. Men jag tyckte att hon såg så bra ut så jag skrev till henne att vi borde gå på en dejt när hon kom till Stockholm. På den vägen är det, säger Anton till Expressen.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER: Tv-kändisarna som försvann från rampljuset – så gick det sen

LÄS MER: Otrohet och bråk – så gick det sen för dansbands-drottningarna

FRÅN FÖRSTASIDAN