LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kakans ilska efter deltagarens uttalande i "Talang"

18 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kakan Hermansson och Alexander Bard reagerar skarpt på deltagaren Daniel Stefanssons uttalande om kärlek i kvällens avsnitt av "Talang".
Annons

Det är dags för en ny säsong av “Talang” i TV4, med den nya juryn bestående av Kakan Hermansson, 35, Alexander Bard, 56, LaGaylia Frazer, 56, och David Batra, 44. Men det blir direkt spänd stämning när årets första deltagare gör entré. Det är dansbandsfantasten Daniel Stefansson från Ängelholm som ska uppträda. Han älskar dansbandsmusik, skriver egna låtar och drömmer om att starta ett alldeles eget band. Men när han öppnar munnen och ska berätta om sin låt går allting helt fel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ska framföra en dansbandslåt som heter “Livet leker”. Den har jag själv skrivit. Den handlar om kärlek, mellan en kvinna och en man, för bättre kan det inte bli, säger han i programmet.

Uttalandet får både Alexander Bard och Kakan Hermansson att reagera skarpt. Jurymedlemmarna, som båda är öppet homosexuella, svarar snabbt på deltagarens kommentar.

– Jag och Kakan är inte riktigt överens med dig om det, säger Alexander Bard.

Kakan Hermansson och Alexander Bard reagerade på uttalandet.

Kakan Hermansson skakar på huvudet och fyller i:

– Jo, det kan det. Vi kan se. Jag förstår vad du menar, det är ju vanligt med den konstellationen. Men det finns andra konstellationer också kan man säga, säger hon.

Deltagaren Daniel Stefansson försöker snabbt rädda situationen och släta över sitt uttalande, innan han sätter igång med sitt nummer.

– Alla är välkomna, säger han efter att ha hört juryns kritik.

“Talang” sänds 20.00 på TV4 på lördagar.

Foto: TV4

Annons