BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kajsa Bergqvists bebislycka med frun: ”Vi är så lyckliga”

19 dec, 2022 
Sarah Rätzer
Kajsa Bergqvist håller om frun Josefin Holmqvist.
Kajsa Bergqvist och hennes fru Josefin Holmqvist har blivit föräldrar för första gången.
– Vi är så lyckliga, skriver Kajsa Bergqvist i ett sms till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melwin Holm slår världsrekordBrand logo
Melwin Holm slår världsrekord

I oktober berättade den före detta höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist, 46, att hon och frun Josefin Holmqvist, 35, skulle bli föräldrar – och att det var Josefin som var gravid.

Kajsa Bergqvist om bebislyckan: ”Världens sötaste...”

Nu har paret fått sitt första barn.

– I måndags, den 12:e december, fick vi en liten kille. Världens sötaste grabb. Vi är så lyckliga, skriver Kajsa Bergqvist i ett sms till Expressen.

Vad sonen ska heta är dock inte bestämt än.

– Vi har inte valt namn till honom än, skriver Kajsa till tidningen.

Både Bergqvist och Holmqvist har ett brinnande mat- och dryckesintresse. Kajsa Bergqvist är utbildad sommelier medan Josefin Holmqvist jobbar inom restaurangbranschen.
Både Bergqvist och Holmqvist har ett brinnande mat- och dryckesintresse. Kajsa Bergqvist är utbildad sommelier medan Josefin Holmqvist jobbar inom restaurangbranschen.

Josefin Holmqvist har delat bilder på sonen på sin Instagram story och skriver bland annat: ”Det finaste jag har”, till en svartvit bild där sonen syns iklädd en mörk tröja med knappar och ljusa byxor.

Annons

Var gift med Måns Herngren förut

Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist har varit ihop sedan 2019 och bor tillsammans i Stockholm. Bergqvist har tidigare varit gift med filmregissören Måns Herngren, 57, och med Hanna Hanve.

Josefin Holmqvist har tidigare berättat för Sportbladet att hon har mått bra under graviditeten och att hon i mitten av oktober gick på mammaledighet från sitt jobb i restaurangbranschen.

– Ja, det tycker jag. Jag har jobbat på och gjorde mitt sista arbetspass i söndags, sa hon i en intervju publicerad den 21 oktober.

Kajsa Bergqvist hektiska tiden framöver: ”Jättemycket”

Kajsa Bergqvist är sedan i fjol förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget. Hon säger att det kommer att bli mycket att stå i framöver, med jobbet och ett nyfött barn.

– Nu är det vintersäsong och det är 31 mästerskap nästa år. Så det är jättemycket. Dessutom är det VM nästa år. Men Josefin börjar att vara mammaledig, säger hon.

FOTO: TT, Karin Törnblom/TT

Annons