Julia Ragnarsson talar ut om relationen med fästmannen

Julia Ragnarsson i TV4:s Fartblinda talar ut om relationen till fästmannen
Just nu ser vi Julia Ragnarsson som en av huvudrollerna i TV4:s nya dramaserie Fartblinda.
Men det är långt ifrån första gången vi ser henne skådespela.
Något hon däremot håller utanför rampljuset är sin relation – tills nu.
Annons

I höst är Julia Ragnarsson, 27, aktuell med serien Fartblinda, som är baserad på den första av hittills tre deckare av journalisten och författaren Carolina Neurath, 33.
Och sedan tidigare har vi sett Julia i filmer som Stockholm Stories, serien Bron och nyligen även i SVT-serien Springfloden där hon spelade mot Kjell Bergqvist, 66.

Trots att hon figurerat i flertalet stora svenska satsningar har hon valt att tala tyst om sin amerikanska fästman. Men nu i en stor intervju talar hon äntligen ut om sin relation med den amerikanska sångaren Samuel T Herring.

Annons
Annons

– Vi träffades i Köpenhamn. Hans ögon var det som jag främst fastnade för, säger Julia till Allas och förklarar att det här förhållandet är det lugnaste hon någonsin haft.

Ärliga orden om relationen

Julia har tidigare varit tillsammans med skådespelarkollegan Filip Berg, 32, de bodde tillsammans och titulerade sig som sambos. Men det förhållandet gick i bitar och nu sedan två och ett halvt år tillbaka är hon tillsammans med en amerikansk musikartist. Och efter tidigare relationer har hon fått sig en och annan tankeställare.

Annons

– Jag har kommit på att det behöver inte vara så himla stormigt. Min nuvarande snubbe är väldigt skön och vi funkar väldigt bra tillsammans, kanske för att han är musiker och jobbar på många sätt precis som jag själv gör, säger hon och menar att de ofta reser i yrket och då är borta en del från varandra, säger hon till Allas och fortsätter:

– Men det finns liksom ingen svartsjuka eller så mellan oss. Vi har valt varandra för dem vi är och är medvetna om att respektives yrke är en del av ens liv. För så är det, skådespeleriet är en livsstil som slukar en hel del av min tid även när jag inte är på inspelningsplats.

Julia poängterar att humorn och skrattet är kärnan i deras förhållande. Och till SvD berättar hon att hon och Samuel tillbringar all sin lediga tid på den skånska landsbygden:

– Vi funderade ett tag på att bo i USA, men det är lite knepigt med visum, så just nu är det inte aktuellt. Vi trivs väldigt bra i huset på landet för tillfället. Men helt ärligt skulle jag kunna bo varsomhelst, jag är inte sentimental på det sättet.

Annons

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…