Julia Markhams oväntade Let's dance-besked: ”Superkul”

Julia Markham om Let's dance

Julia Markham är en av deltagarna i årets säsong av Ex on the beach på Dplay. I podcasten I sanningens namn berättar Julia om sina framtidsdrömmar.

För Ex on the beach-tittarna är Julia Markham ingen främling. Hon var med redan för två år sedan och träffade då Robin Johansson som efter inspelningarna blev hennes pojkvän. Förhållandet tog slut i augusti 2018 och inför pressträffen för årets säsong av EOTB berättade Julia om relationen till exet idag.

– Robin kommer alltid vara lite känsligt. Vi har gjort så mycket. Men jag umgås helst inte med honom för vi har sårat varandra väldigt mycket. Allting är väldigt, väldigt upprivet, sa Julia Markham vid tillfället.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I år gör Julia alltså comeback i programmet och för Dplay-tittarna är det tydligt att hon direkt fattade tycke för Niklas Åkerlund. När de kommit hem från Bahamas började de dejta men har ännu inte bekräftat att de är tillsammans. I en video på sin Youtube-kanal berättar Julia Markham om relationsstatusen.

– Vi umgås nu, vi är bästa vänner, vi har sex, vi har superkul. Man skulle kunna säga att vi dejtar. Det känns verkligen superbra, säger hon.

Julia Markhams besked om Paradise hotel och Let’s dance

I veckan gästade Julia Markham podcasten I sanningens namn som Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark driver. Ex on the beach-profilen fick frågor om kärlekslivet och beslutet att bli en dokusåpa-profil, men även hur hon ser på framtiden.

– Vad skulle du säga att du är sugen på att vara med i tv igen nu. Om du skulle få förfrågan, vilket program skulle det vara då?, frågar Gabriella Bark.

Julia Markham tvekar en stund innan hon svarar:

– Alltså drömscenariot är att vara med i Let’s dance men jag är inte stor nog för det. Det hade varit superkul att lära sig att dansa och ha sig, och träna hela dagarna. Det hade varit superroligt.

Ex on the beach-profilen fortsätter sedan med att berätta att hon tycker att Fångarna på fortet verkar kul men att hon inte skulle vilja ställa upp i Robinson. Hon avslöjar även att hon inte är sugen på Paradise hotel.

– För rätt summa pengar då?, frågar Gabriella Bark.

– Jag vet inte. Det är så mycket taktiksnack hela tiden och gå bakom varandras  ryggar, det blir typ som min Ex on the beach-säsong all over igen. Jag har mycket ångest för det, jag hade inte pallat. Jag hade känt mig sårad och sviken, säger Julia Markham.

LÄS MER: Julia Markham och Niklas Åkerlunds romans efter Ex on the Beach

LÄS MER: Dplays svar efter romansryktet i Ex on the beach: ”Roligt”

FOTO: Dplay, Karin Törnblom/TT