Julia Markham om relationen med Tim – sanningen efter bilderna

Julia Markham och Tim

Julia Markham har den senaste tiden setts umgås en hel del med en kille som heter Tim.
Nu ger hon svar på tal – vad har de egentligen för relation till varandra?

Julia Markham, 25, har varit med i flera säsonger av Ex on the beach och där hittat kärleken vid flera tillfällen.

Det var under inspelningen av Ex on the beach 2018 som Julia och Niklas Åkerlund, 26, träffades. De fattade tycke för varandra direkt och väl hemma i Sverige fortsatte de dejta och blev sedan ett par.

I sociala medier fick följarna se deras kärleksfulla bilder och därför blev många chockade när de hösten 2019 avslöjade att de bestämt sig för att gå skilda vägar då Niklas själv sa att han varit otrogen.

Kärleken med Marc Stenbäck

Senast Julia deltog i tv var i Celebrity Ex on the beach i Brasilien, vilket resulterade i ett förhållande med Marc Stenbäck, känd från bland annat Paradise hotel 2019.

Men i september berättade hon att det var slut mellan henne och Marc.

– Det rann ut i sanden vårt förhållande. Vi har inte träffats så länge egentligen, bara ett halvår. Och vi dejtade inte så länge innan vi blev tillsammans heller, så allting blev lite hux flux, sa hon i podcasten Sweet but psycho.

Men nu verkar hennes följare tro att hon hittat någon igen. Detta då Julia Markham lagt ut flera bilder på en kille vid namn Tim. De har bland annat rest tillsammans och hängt på både restauranger och i vackra naturmiljöer.

Julias svar om relationen till Tim

Under frågestund på Instagram passar följarna på att fråga ut Julia om just detta – varpå hon till en början gav ett kort svar.

Josephine Qvist om sprickan i relationen med Elin

"Vi har ingen kärleksrelation utan är goda vänner. Vi har haft sex ett par gånger men det är inte mer än så", skrev hon då.

Men sedan valde hon att utveckla relationen i en längre text:

”Kärlek kan ju tolkas på så många olika vis, genom pussar, ord, gester osv. Så visst finns det kärlek där. Om jag och Tim har en bestående kärlek som i ett förhållande? Nej, det har vi inte och det vill vi inte. Vi kanske passar 75 % bra ihop och varför jag delar med mig av mina känslor till er är för att vi älskar kärlek, i alla dess former.”

Julia Markham skämtar sedan om hur många hon träffat den senaste tiden, men markerar ändå tydligt att ingen har varit den rätta – ännu.

”Jag tror att många kärlekar kan hittas på planeten. Se bara min historik de senaste åren av partners. Har bara ännu inte hittat min 100 %. Det är igen stress”.

LÄS MER: Julia Markham bekräftar uppbrottet från Marc Stenbäck