ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Franzéns om Casper Janebrinks nya relation – verkliga känslorna för Therese

10 jul, 2022 
Julia Franzén, Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson är från Lerum precis som Julia Franzén.
Nu berättar Julia om verkliga känslorna för Arvingarna-sångarens nyfunna kärlek.
– Har ju varit där så himla mycket, säger hon till Hänt.
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Dansbandsprofilen Casper Janebrink, 52, avslöjade i februari att han och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, beslutat sig för att skiljas.

Strax därefter uppdagades det att Casper hade funnit kärleken på nytt. Det visade sig vara fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33, som fångat Arvingarna-sångarens hjärta.

Så träffade Casper Janebrink flickvännen Therese

I maj avslöjade paret att de dessutom väntar barn, i september väntas bebisen födas.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen när han avslöjade nyheten.

Casper har även avslöjat att paret träffades på gymmet i Lerum, vilket är Therese hemkommun.

Annons

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, sa han i samband med att bebisnyheten avslöjades.

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson fångades på bild tillsammans för första gången i slutet på juni, i samband med premiären av teaterföreställningen Hundraåringen.
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson fångades på bild tillsammans för första gången i slutet på juni, i samband med premiären av teaterföreställningen Hundraåringen.

Julia Franzéns glädje över Casper och Therese relation

Trots att både Julia och Therese är i samma åldrar och från Lerum så känner Julia inte till Caspers nya flickvän. Däremot tycker hon det är väldigt roligt att idolen kommit att träffa en Lerumtjej.

– Jag är glad för Caspers skull. Jag tycker att det är jättekul. Lerum förtjänar den uppmärksamheten. Jag tycker att Lerum är en fantastisk liten kommun. De har vattenpalatset, ett torg och nu då Caspers tjej, säger Julia till Hänt och fortsätter:

– Jag tycker det är jättekul. Jag känner mig väldigt hemma i Lerum och har ju varit där så himla mycket. Jag vet hur kul de boende i Lerum tycker att det är också.

Foto: TV4/Instagram

Annons