LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén om verkliga relationen med Bachelorette-deltagaren som fick sista rosen

18 jan, 2022 
JULIA FRANZÉN
Julia Franzén valde att skicka en ros till Bachelorette-deltagaren Carl Bengtsson efter allt som hände i höstas. Nu berättar hon mer om beslutet att skicka den till just honom.
Annons
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia FranzénBrand logo
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

Julia Franzén, 31, sökte kärleken i Bachelorette 2021 och det hände en hel del både i programmet, men även efter inspelningarna.

I programmet valde Julia att ge sin sista ros till Jesper Guldbrandsen, 33, som blev otroligt glad och friade till henne – precis som han lovat innan. Men när duon kom hem så behövde Julia vara för sig själv och få landa hemma hos sina föräldrar. Detta ledde till att hon och Jesper knappt sågs något och Julia började då inse att hennes hjärta klappade hårdare för den andra finalisten Felix Almsved, 30.

Av naturliga skäl kunde Julia och Felix inte gå ut med sin relation förrän sista avsnittet hade sänts på tv, men när det väl hade sänts drog cirkusen igång.

Annons

Därför tog det slut mellan Julia och Felix

Efter att det sista avsnittet hade sänts på tv gjorde Felix och Julia gemensamma intervjuer där de visade upp sin relation. Men efter det gjorde Felix intervjuer på egen hand och då lät det lite annorlunda.

– Det är lite starkt att säga att vi dejtar. Vi har hörts och det har varit lite av- och på. Jag ser mig själv som singel, sa Felix i en live-sänd intervju med Hänt.

Julia har berättat hela sin version på sina sociala medier och det är uppenbart att hon och Felix hade olika syn på hur deras relation såg ut. Dessutom kom Bachelor-deltagaren Armina Moradi, 28, in i bilden och hävdade att hon också dejtat Felix under den här perioden.

Det hela slutade med att Julia och Felix avslutade sin kontakt och på Julias Instagram har hon varit öppen om situationen. Julias följare har varit väldigt engagerade och i frågestunder har de vädjat om att Julia borde ge Carl Bengtsson, 35, en chans.

Annons

Därför valde Julia att ge sin allra sista ros till Carl

Carl kom trea i Bachelorette och när Julia behövde göra det valet att skicka hem honom var hon förkrossad.

– Ikväll valde jag verkligen mellan tre perfekta killar. Kommunikation är så himla viktigt för mig i en relation och Carl har verkligen blivit bättre på att uttrycka sig. Men jag vill liksom inte behöva dra ut saker ur min partner och det är det jag känner att jag kanske kommer behöva göra med Carl i framtiden, sa Julia i programmet.

BACHELORETTE 2021
Julias sista samtal med Carl.

De som följer Julia på sociala medier verkade däremot ha Carl som en riktig favorit och efter allt drama så har Julia nu tänkt om. I förra veckan skickade hon nämligen en ros till Carl, som hon beskriver som "den sista rosen".

Annons

I en frågestund på Instagram har nu rosen till Carl kommit på tal.

”Carl!?! Du skickade en ros till han, ska ni ses/har setts?”, undrar en följare och Julia berättar hur det ligger till:

”Yes han fick den för jag ville att han skulle veta att om jag hade gjort om valet idag så hade han fått den. Men vi har inte setts, bara hörts lite på Instagram.”, förklarar Julia.

JULIA FRANZÉN

FOTO: TV4

Annons