Julia Franzens avslöjande om fusket i TV4:s Robinson

Big Brother 2020: Julia Franzén
Ikväll drar årets säsong av Robinson igång med nya fräscha deltagare.
Men trots att de tävlande är på god vigör under premiären så avslöjar modellen Julia Franzén sanningen bakom den tuffa produktionen.
– De bestämmer hur mycket vi ska svälta, säger hon till Hänt.
Annons

Julia Franzén, 29, från Lerum är en av deltagarna i den nya säsongen av TV4:s äventyrsprogram Expedition Robinson. I tidigare säsonger har vi kunnat se hur de tävlande kämpar efter att skaffa mat, hamnar i intriger med varandra och försöker överleva i det tropiska klimatet.

Annons

Men den udda livsstilen är inget nytt för Julia som sedan fem år tillbaka försörjer sig som modell. Från agenturen i Paris får hon uppdrag om att åka världen över för att besöka exklusiva nattklubbar och restauranger.

– Om Leonardo DiCaprio kommer till en restaurang klockan 21 så vill restaurangen inte att det ska vara tomt bland de andra borden, därför hyr de in oss, berättar Julia för Hänt.

Annons

Under sina uppdrag har hon träffat flera ur världens kändiselit och har sedan hon flyttade till L.A dessutom festat på Playboy mansion tillsammans med den nu avlidne medieföretagaren Hugh Heffner.

Pratar inte med de andra deltagarna

När Hänt frågor om de någonsin blivit mer än vänskap med någon av världskändisarna svarar Julia dock kryptiskt.

–Det kan jag inte säga. Det är ju liksom gemensamma vänner eller vänner till oss som det skulle röra i så fall. Hänger jag ut dem så blir det inga nya kändisfester.

Desto mer avslöjar den nya Robinson-deltagaren om kärlekslivet under säsongens gång. Efter att ha fått frågan om hon skaffat sig några ovänner under programmet svarar hon att det finns flera personer som hon “aldrig mer kommer att prata med”. Men trots det menar Julia även att kärleken kommer blomma på ön.

– Jag kan säga att allt kommer finnas med i år. Det är jättemycket hat men också jättemycket kärlek.

Annons

Om hon själv lyckades hitta kärleken i programmet vill hon dock inte avslöja.

– Det får ni se, svarar hon istället mystiskt på frågan.

Kritiken mot produktionen

Förutom de vänskapsband, och ovänner, som Julia kommer att ta med sig från resan är även det hårda levnadssättet något som hon belyser då Hänt pratar med henne efter inspelningarna. I programmet tvingas de tävlande kämpa för att hitta all sin mat i sitt naturliga habitat, något som Julia menar inte stämmer.

För Hänt berättar hon att all mat är utplanterad av produktionen. En kokosnöt hittas inte på ett palm utan har placerats ut av redaktionen runt omkring ön.

– Eftersom de planterar ut all mat så bestämmer de verkligen hur mycket vi ska svälta, säger hon kritiskt.

Annons

Men hunger är ingen ovan känsla för Julia som menar att hon tog bristen på mat med ro.

– Jag är van vid att svälta eftersom jag har tävlat i bikini-fitness. Jag gick ner 25 kilo på sju månader och då var jag ju hungrig kontant under de månaderna.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…