TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter Julia Franzéns attack – så är Felix Almsveds relation med Armina Moradi

20 dec, 2021 
Armina, Felix och Julia
I det sista avsnittet av Bachelorette 2021 fick tittarna veta att Julia Franzén och Felix börjat dejta. Efter det så har en konflikt uppstått och Julia har hängt ut Felix för att ha dejtat andra.
Nu berättar även Bachelor-deltagaren Armina Moradi att hon dejtat Felix under den här perioden.
Annons
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021Brand logo
Julia Franzéns första ord om killarna i Bachelorette 2021

Årets säsong av Bachelorette har nått sitt slut och Julia Franzén, 31, gav sin allra sista ros till Jesper Guldbrandsen, 34. Men väl hemma i Sverige, efter inspelningarna, så gled Julia och Jesper ifrån varandra och sågs inte på flera veckor.

Vid det laget hade Julia istället fått upp ögonen för Felix Almsved, 29, som var den andra kandidaten, som det stod mellan, om att få hennes sista ros.

När detta skulle avslöjas i media så hade Julia och Felix kommit överens om att göra gemensamma intervjuer och berätta att de fortfarande träffas. Men efter det gjorde Felix egna intervjuer där han uttryckte att de knappt setts under hösten och då kom allt upp till ytan och det offentliga bråket var ett faktum.

Julia Franzéns attack mot Felix i sociala medier

Efter Felix ord i sina egna intervjuer fick Julia nog och gick ut och berättade hela sin version av situationen. Det var starka ord och hon gick på Felix ganska hårt.

Annons

”För honom var det bara en tävling om att vinna sista rosen. Jag har verkligen försökt lära känna honom på ett djupare plan efter programmet. Men han har varit så bitter och besviken på mig för att jag valde Jesper och inget jag gör eller gjort duger.”, skriver Julia och fortsätter:

”Och sen börjar tjejer höra av sig som säger att de också dejtat Felix i höst och då förstår jag att han börjar få panik. Jag fattar att det finns tjejer han är rädd för ska få reda på att vi träffats, att det är någon han döljer sanningen för. Han ljuger och förvränger saker i intervjuer och poddar. Inga kärleksfulla ord utan bara massa skit om mig och får alla att tro att jag försöker få till ett PR förhållande.”

Bachelor-Armina om sin relation med Felix Almsved

En av tjejerna som hävdar att hon också dejtat Felix under hösten är Bachelor-deltagaren Armina Moradi, 28. Armina var med i årets säsong av Bachelor och dejtade Sebastian Martinsson, 28.

Annons

”Jag och Felix har pratat/dejtat/träffats/setts/snackat eller vad man nu väljer att kalla det. Om man går ut och äter tillsammans, är intima, sover ihop så tolkar jag det som en dejt. I Bachelor räknades t.o.m. att supa/cykla/klappa hästar som en dejt. Men det är såklart en tolkningsfråga. Vi har inte varit exklusiva och det har varit av och på ända sedan juli.”, skriver Armina på sin Instagram.

”Men detta betyder inte att man behandlar någon annan illa eller respektlöst såsom han har gjort mot mig och Julia. Detta kom som en käftsmäll för mig då han veckan innan var med mig här i Göteborg. Jag blev helt ställd och kände mig så liten. Hur kunde jag gå på det här!? Hur kunde jag tillåta detta hända mig!?”

Felix Almsveds egna ord om relationen med Armina

I en live-sänd intervju med Hänt berättade Felix om sin relation med Armina och hans version är en annan.

– Vi träffades i somras. Hon skrev till mig och jag kände igen hennes efternamn, för jag har, tillsammans med mitt ex, bott i hennes brors lägenhet i Dubai. Så det var så vi kom i kontakt med varandra liksom.

Annons

Varför är det så stort intresse runt dig och Armina?

– Ja det undrar jag också, säger Felix i live-intervjun och fortsätter:

– Vi träffades som vänner i somras. Det var det. Sedan sågs vi en snabbis också förra veckan för Armina mådde rätt dåligt. Jag ska inte sitta här och prata om henne, men det var ganska jobbigt för henne under Bachelor-tiden. Så vi pratade lite om det, jag försökte vara ett stöd för henne i det. Men det är det.

Armina slår tillbaka: ”Kom ju oerhört lägligt”

Armina fortsätter berätta om sin upplevelse med Felix och på henne verkar det definitivt som att de haft mer kontakt än vad Felix säger.

”Det kom ju oerhört lägligt att han började träffa Julia strax innan sista avsnittet av Bachelorette. Han var i Marbella för några veckor sedan där han gick sin PT utbildning. Vi Face Timeade nästan varje dag under tiden han var där och vi kollade flyg för att jag skulle åka ned till honom sista helgen men jag blev dessvärre sjuk. Strax därefter startade han sitt PT företag. Perfekt tillfälle för honom att få publicitet så han får fler följare och klienter genom att dejta den mest omtalade kvinnan i Sverige. Men så fort han blev avslöjad så kom ilskan ikapp honom. Han förnedrade både mig och Julia genom att förminska oss något brutalt. Idag hotade han mig med att han har videos på mig, skrivit till randoms att jag har blivit bitter för att vi inte gått hela vägen, alltså så vrider han på sanningen till sin fördel för att jag inte ska våga säga något.”, skriver Armina på sin Instagram.

Annons