Julia Franzéns återförening med Bingo Rimér – efter kärlekskraschen i Bachelorette

JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR

Bingo Rimér och Julia Franzén dejtade innan Julia sökte kärleken i Bachelorette. Nu syns duon tillsammans igen – se bilderna här!

Julia Franzén, 31, har blivit en av Sveriges mest omtalade kvinnor och i höstas var det många som följde hennes kärleksresa i Bachelorette 2021.

Bachelorette blev en händelserik historia, både för vad som hände i programmet, men även vad som hände därefter. Julia valde då att ge sin sista ros till Jesper Guldbrandsen, 33, men ångrade sig sedan och började dejta Felix Almsved, 30, när hon kommit hem.

När deras relation blev offentlig var det många som höjde på ögonbrynen när Felix sa i egna intervjuer att han och Julia bara var vänner. Även andra tjejer hörde av sig och hävdade att de dejtat Felix under samma period. På en sekund var det över mellan Julia och Felix.

Men före dess, närmare bestämt under hösten 2020, var Julia ihop med fotografen Bingo Rimér, 46, och nu syns de två ihop igen!

Tittarnas starka reaktioner – efter Pär agerande i Talang-kulisserna

Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Julia Franzén

Under Bingos och Julias tid tillsammans hittade de på massa roliga saker, bland annat tillbringade de mycket tid i Marbella. Julia bodde i Marbella under den perioden och planen verkar vara att snart flytta tillbaka. Men än så länge är det vissa jobbrelaterade saker som håller Julia kvar i Sverige.

Bingo Rimér gillar också Marbella, faktum är att han gillar staden så pass mycket att han investerade i en lägenhet där i höstas. Hans lägenhet ligger i samma hus som hans ex Katrin Zytomierskas, 44, lägenhet.

Den främsta anledningen till att det tog slut mellan Julia och Bingo var att de inte hade samma syn på hur en relation kan se ut. Julia beskrev det som att hon inte var lika öppen med ett förhållande. Bingo menade även att de inte var på samma plats i livet.

”Vi umgås, skrattar och har väldigt kul tillsammans. Men vi lever helt olika liv. Jag har redan fyra ungar och två exfruar. Julia vill verkligen hitta någon att stadga sig med. Känna sig trygg och börja skaffa barn. Minst två ungar. Bo ihop och leva familjeliv som hennes föräldrar gjorde och som lever ihop än idag. Jag vill inte bo ihop. Jag älskar min frihet. Jag har redan fyra friska fantastiska barn. Jag har två grymma exfruar. Jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds med livet och allt är perfekt.”, skrev Bingo då på Instagram.

Bilderna visar Julias och Bingos återförening – detaljerna

Förra veckan hade Bingo däremot en frågestund på sin Instagram och då kom frågan gällande fler barn upp.

”Skulle du vilja ha fler barn?”, frågade en följare.

”Jag älskar våra barn och tycker det är den stora glädjen i livet. Orkar jag och orkar någon med mig så är jag nog mer öppen än jag först trodde.”, skrev Bingo då.

Och frågorna om barn fortsatte komma:

”Om du fick ett barn till. Vad hade du valt en son eller dotter?”, skrev en följare.

”Om det går hade det varit kul med tvillingar. En tjej och en kille. Men bara man får friska barn är man lyckligt lottad.”, svarade Bingo.

För dem som följer Julia på sociala medier är det ingen hemlighet att hon också har en stor dröm om att få tvillingar, även hon vill ha en tjej och en kille.

Och nu är Julia och Bingo återförenade igen! På Instagram visar de upp umgänget och Bingo får den stora äran att fota Julias syster Linnea för en ny kampanj!

JULIA FRANZÉN

Julia var med när Bingo fotade hennes syster.

FOTO: INSTAGRAM
BINGO RIMÉR

Julia och Bingo umgicks med Julias syster och hennes man.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Bonde-Ellinors förflutna – nu berättar hon om livet innan Filip

LÄS OCKSÅ: Zlatan bryter ihop efter sonens gripande ord: ”Kniv i hjärtat”

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!