LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Detta har hänt mellan Julia Franzén och Katrin Zytomierska

22 feb, 2024 
Linn Seipel
julia franzén katrin zytomierska
Det har varit en del turer fram och tillbaka vad det gäller Julia Franzén och Katrin Zytomierska.
Nu reder Julia ut hur allt ligger till – egentligen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Julia Franzén, 33, och Bingo Rimér, 48, blev först tillsammans 2020 – men var separerade en stund, varpå Julia hann söka kärleken i Bachelorette 2021. Trots att hon valde en man där, höll det inte – och det dröjde inte länge innan paret hade hittat tillbaka till varandra.

Bingo har tre barn sedan tidigare förhållanden, som Julia står mycket nära. Det är dottern Nova, 20, och sönerna Ringo, 13, och Rambo, 11, som han har tillsammans med exet Katrin Zytomierska, 46.

När Bingo och Katrin gjorde slut fann även Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, som hon fick sonen Falke, 6, med. Någon som också Bingo kommit att bli som en extrapappa till.

Denna stora bonusfamilj har ofta uppmärksammats för sin imponerande förmåga att få ihop livspusslet så bra med ex och barn. Men ibland måste det få skava lite – något det gjort stundvis mellan Julia och Katrin. Hänt har tidigare skrivit om situationen då Katrin bett Julia sluta lägga upp bilder på hennes barn. Något Bingo berättade om då på sin Instagram:

Annons

”Ibland får Katrin för sig saker och blir helt oresonlig. Men eftersom hon är mamma så måste både jag och Julia respektera henne även om jag inte alltid håller med. Och då kan hon säga till även mig att inte exponera barnen. Jag tycker att barnen är en del av våra liv och ibland är dom med. Och ibland vägrar dom. Men inte ens jag vet vad som egentligen gäller från en dag till en annan.”, skrev han som svar på en följares fråga.

Något Katrin dock har dementerat tidigare i ett meddelande till Hänt:

”Det gör hon visst. När hon är med dem. De har inte varit tillsammans på ett tag nu då hon firar jul i Lerum och killarna varit i stan med Bingo och nu är på Maldiverna med mig”, skrev hon då.

Julia Franzén: Så är relationen med Katrin Zytomierska idag – efter alla turer

När Hänt stöter på Julia på premiären av Filip Hammar och Fredrik Wikingssons Den sista resan, passar vi på att kolla statusen i frågan.

Annons

– Katrin är ju ganska svart eller vit, och det går upp och ned. Just nu skulle jag säga att det är lite lugnare med allt. Så jag tror att jag kanske... Men jag vet inte om jag får lägga upp dem nu, jag har inte vågat testa. Men det respekterar jag, det är ju inte mina barn, svarar Julia.

Så hur är relationen mellan dig och Katrin idag?

– Vi ses ju inte jättemycket, vi hänger ju inte privat. Är det någon familjetillställning så ses vi ju. Men vi är så himla olika. Jag tror att jag och Katrin har en normal relation, en sådan relation som de flesta har till sina fästmäns ex. Vi är inte såhär, säger Julia och visar upp två knutna fingrar som för att gestikulera "tighta”.

Hon fortsätter berätta:

– Men det går upp och ned. Jag älskar ju att festa med Katrin, vi har jättekul. Jag tycker att hon är härlig, men vi är inte bästisar liksom.

julia franzén

Julia Franzén har avföljt Katrin Zytomierska på Instagram

Hänt påpekar för Julia att en fågel viskat i vårat öra att hon inte längre följer Katrin på Instagram, vilket vi också kan se stämmer.

Annons

Något som får henne att utbrista i ett lite nervöst skratt innan hon svarar:

– Ska jag för första gången säga ”inga kommentarer”, säger Julia skrattandes, och fortsätter:

– Gud, jag låter som en politiker! Men det är fan... Nej det går inte. Men vi är... Det är fine nu liksom.

Julia lämnar med en cliffhanger att man kommer få se mer av denna varan och annat ”smaskigt” i kommande säsongen av Bingo & Julia, som de nyligen spelat in färdigt. Några datum för när den har premiär är ännu inte officiella.

FOTO: TV4, Hänt/Elin Jonasson

Annons