LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingo Rimérs ex Katrin stoppar Julia Franzén från barnen – känsliga bråket

26 jan, 2024 
Julia Franzén har slutat lägga upp bilder på fästmannen Bingo Rimérs barn.
Nu berättar Bingo vad det egentligen beror på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Bingo Rimér, 48, och Katrin Zytomierska, 46, var ett par mellan åren 2009-2015. Tillsammans fick de sönerna Ringo, 13, och Rambo, 10. Bingo har även dottern Nova, 20, från en tidigare relation. Efter uppbrottet från Bingo fick Katrin även sonen Falke, 6, tillsammans med Alexander Klingstedt.

Ända sedan Julia introducerades i barnens liv har de till synes älskat henne och speciellt Falke har gärna tytt sig till henne. Även Julia har också tyckt om att hänga med barnen.

Julia Franzén har slutat lägga upp bilder på barnen

Men sedan ett tag tillbaka har Julia inte lagt upp några bilder eller filmer med barnen – något hon brukade göra ofta förut.

Annons

I en frågestund på Instagram berättade Julia varför:

”Har fått rätt allvarliga hot om jag är mig själv här och lägger upp ”olagliga” saker tex pratar om “äckliga saker” som tex mens eller gosar med B på ett “pinsamt” sätt eller visar vissa människor här. Kommer inte svara mer på detta men ni kommer märka när jag hittat en lösning. Det funkar inte att ha det såhär längre och vara såhär begränsad.”, skrev Julia då.

”Jag tycker de är på hennes insta lika mycket som på Bingos när de alla är tillsammans”, skrev Katrin i ett meddelande till Hänt.

Katrin stoppar Julia från att lägga upp bilder på barnen

Nu kommer däremot nya uppgifter. Enligt Bingo ska Katrin visst ha ett finger med i spelet och det ska även vara hon som stoppat Julia från att lägga upp bilder på barnen.

Annons

Under en frågestund på Instagram reder Bingo ut hur det ligger till. ”Varför kan inte Julia lägga ut bilder/filmer på era barn?”, löd frågan från en följare.

”Ibland får Katrin för sig saker och blir helt oresonlig. Men eftersom hon är mamma så måste både jag och Julia respektera henne även om jag inte alltid håller med. Och då kan hon säga till även mig att inte exponera barnen. Jag tycker att barnen är en del av våra liv och ibland är dom med. Och ibland vägrar dom.”, svarar Bingo och tillägger:

”Men inte ens jag vet vad som egentligen gäller från en dag till en annan.”

julia franzén
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Robert Eklund, Duygu Getiren/TT

Annons