Julia Bergmans pojkväns beslut – 1 vecka efter dotterns födsel

Julia Bergmans pojkvän Dennis Everberg flyttar hem till Sverige efter dotterns födsel. Ska spela hockey i Rögle BK.
Julia Bergman och Dennis Everberg har länge haft ett distansförhållande. Men nu när deras gemensamma dotter fötts återvänder Dennis hem till familjen i Sverige.
Annons

I fyra säsonger fick tittarna följa Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 5, i TV3-serien Unga mammor. I de senare säsongerna blev även Julias nya kärlek Dennis Everberg, 27, en del av familjen.

Efter en tid tillsammans började Julia och Dennis drömma om att få barn ihop. Och i november kunde Julia avslöja att drömmen skulle bli verklighet.

Annons

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skrev hon på Instagram.

Annons

När Unga mammor sändes på TV3 och Viafree bodde Dennis i Kanada, på grund av att han spelar hockey på professionell nivå. Han bröt dock kontraktet under säsongen och flyttade istället till Schweiz för att spela i hockeylaget EV Zug.

Under graviditeten har Julia och Milan hälsat på Dennis i Schweiz, och inför förlossningen var det inte helt säkert om den nya familjemedlemmen skulle födas i Sverige eller i Schweiz. Paret var förberedda på båda.

Dennis flyttar hem igen

Den 15 april föddes Julias och Dennis dotter, och Dennis hann precis komma till Sverige för att närvara vid dotterns födsel.

– Jag hann hem för att vara med på förlossningen men sen var det bara att åka tillbaka ner och nästa finalmatch, säger Dennis Everberg till Rögle BK.

Men snart blir hela familjen samlad i Sverige igen. Dennis Everberg har nämligen skrivit på ett femårskontrakt i den svenska hockeyklubben Rögle BK. Rögle BK är klubben som Dennis Everberg lämnade för NHL 2014, när han flyttade till USA för att spela i Colorado Avalanche.

Annons

– Vi är mycket stolta över att ännu en klasspelare fostrad i Rögle väljer att återvända till Ängelholm och ett långtidskontrakt när han står på toppen av sin karriär, säger Rögles sportchef Chris Abbott i en artikel på Rögles hemsida.

Han fortsätter:

– Dennis är redan vid 27 års ålder en mycket erfaren och framgångsrik spelare. Dennis kommer, med alla sina olika spetsegenskaper att tillföra ännu en dimension till vår offensiv lineup.

Dennis Everberg är själv nöjd med beslutet, och ser fram emot tiden i Ängelholms-klubben.

– Jag har haft en bra dialog med Rögles vd Marcus Thuresson under några år nu och har känt att det händer bra saker i föreningen. Nu var det flera saker som föll på plats och det känns helt rätt att komma tillbaka, säger Dennis Everberg.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…