Julia Bergmans om livsförändringen med pojkvännen Dennis

Julia Bergmans stora förtvivlan – efter graviditeten
Julia Bergman och hennes familj står inför en stor förändring.
Nu ger hon nya besked om det stora steget.
"Försökte glömma allt", skriver hon.
Annons

Julia Bergman och hockeyspelaren Dennis Everberg har varit ett par i många år, och har under sin tid tillsammans bott i en lyxig villa i Båstad. Men snart är det bara ett minne blott. Efter en lång tids letande hittade de äntligen sitt perfekta drömhus och tar nu med barnen Milan och Zelda på nya äventyr. Nu ger Julia nya detaljer om den stora förändringen.

Det stora projektet

Julia och hennes pojkvän har köpt ett hus från 1924 som de nu håller på att renovera och göra till deras egna hem. I början av projektet startade de Instagramkontot Husmedbus där man kan följa deras resa.

Annons

“Så kul att så många vill hänga med på vår resa. Här i detta huset på 330 + 110 kvadrat ska lilla familjen slås till ro. Det ska bli fantastiskt roligt att få göra om det till sitt eget“, skriver de under första bilden.

Annons

På kontot får man följa deras renovering steg för steg, och även se före- och efterbilder för varje rum. I deras senaste inlägg visar de upp den stora förvandlingen i ett av deras badrum. På förebilden ser man ett gammalt, turkost badrum för att bara ett svep bort se det bytas ut till ett modernt, stilrent badrum med mörka väggar och guldiga detaljer.

Men trots att de har kommit en lång bit på vägen är det tydligt att det inte är klart för inflyttning än. Nu är det många som undrar när de planerar att ta det stora steget.

Beskedet för nya livsförändringen

I ett inlägg på Instagram svarar Julia på allas undran. Det är under en bild på familjen som är tagen vid en hamn i Mölle som hon skriver:

“Idag tog vi en liten tur till Mölle och försökte glömma allt vad renovering, packning och flytt innebär.”

Annons

Hon fortsätter.

“Så många som frågat om när vi kommer flytta in i vårt nya hus, svaret är att vi inte vet riktigt. Det har verkligen dragit ut på tiden och nu hamnade vi mitt i semesterveckor men snart, VÄLDIGT snart hoppas vi.”

Och det verkar inte bara vara familjen själva som längtar efter att allt ska bli klart, utan följarna visar också stor entusiasm inför den nya förändringen.

“Det ska bli så kul och se när det blir klart o ni får flytta in”, skriver en.

En annan följare verkar också känna igen sig i frustrationen kring att det aldrig blir klart.

Annons

“Vet känslan med alla renovering och sånt, men snart kommer dagen när ni kan flytta in. Det tar tid och ingenting går som planerat haha”, skriver hon.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…