LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Julia Bergmans lycka med sonen Milan – följarnas jubel: ”Så fint”

23 mar, 2023 
André Färnsveden
Julia Bergman och sonen Milan.
Unga mammor-profilen Julia Bergmans son föddes med Downs syndrom.
Efter ett öppenhjärtligt Instagram-inlägg om sonen hyllas hon nu av följarna.
Kärleken till sina barn går inte att beskriva”, skriver en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så får Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson familjepuzzlet att gå ihopBrand logo
Så får Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson familjepuzzlet att gå ihop

I programmet Unga mammor fick tittarna följa kvinnor som fött barn i ung ålder och se deras vardagsliv som en ung förälder. En av dem som lyckades charma det svenska folket i serien är Julia Bergman, 27, tillsammans med sonen Milan, 9. Succén ledde till att familjen fick en egen serien i Julia & Milan, som senare fick komma att byta namn till Julia, Milan & Zelda, efter att dottern Zelda föddes.

Idag är Julia mamma åt tre barn, då familjen fick ett nytt tillskott i februari 2021. Även den gången blev det en dotter, som fick namnet Ilse. Båda döttrarna har Julia ihop med kärleken Dennis Everberg, 28, som är hockeyproffs och spelar för det skånska laget Rögle BK.

Julia Bergmans hyllning till sonen Milan

Äldsta barnet Milan föddes med Downs syndrom. I samband med den Internationella downs syndrom-dagen, delade Julia en hyllningsvideo om sonen med följande text:

Annons

Älskade Milan. Denna dagen 21/3 Internationella downs syndrom dagen är extra speciell för mig. I vardagen kan jag glömma bort att Milan har downs syndrom, han är ju för oss bara Milan. Där får just denna dagen mig att tänka extra mycket över hur tacksam jag är över att Milan just föddes med downs syndrom och att jag får dela det livet med honom”, skriver Julia.

Vidare förklarar Julia att Milan har förändrat henne och visat henne hur vacker världen är.

Han har gjort mig starkare och visat mig hur vacker världen är. Hur viktigt det är att se det ”lilla” i livet och att ibland stanna upp och vara TACKSAM. Milan, min älskling. Jag älskar dig

Julia Bergman hyllas av följarna

Inlägget väckte ett stort engagemang då rörda följare var snabba med att ta sig till kommentarerna och visa sin uppskattning för Milan.

Annons

Så fint! Kärleken till sitt/sina barn går inte att beskriva”, skriver en följare.

Så fint Julia! Älskar er värme! Snacka om förebilder!”, skriver en annan.

Wow, kan inte bli finare än såhär! Blir alldeles varm i själen! Så otroligt vackert formulerat av dig Julia och Milan kan skratta sig lycklig som har en så otroligt förståndig och fin mamma som du!”, kommenterar en tredje.

Nämen åhh nu trillar mina tårar. Tårar av lycka. Ni är fantastiska, tillägger en fjärde

När Hänt når Julia berättar hon om hyllningarna hon har fått och vikten av att uppmärksamma Internationella downs syndrom-dagen.

Det känns otroligt bra med stöd och se hur samhället har utvecklat sig och hur bra personer med funktionsvariationer lever idag.Jag tycker det är otroligt viktigt att uppmärksamma VARJE dag och inte bara just den 21/3. Jag är så stolt och glad över Milan”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons