LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Bergmans 1 månad gamla bebis sjuk – stora oron: ”Otäckt”

10 nov, 2023 
Julia Bergman, känd från Unga mammor blev nyligen mamma till sitt fjärde barn.
Nu är bebis plötsligt sjuk, vilket har skapat oro för familjen.
”Tycker det är så otäckt när de är sjuka och är så små”, skriver Julia på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

I slutet av september föddes Julia Bergmans, 28, fjärde barn. Den lille pojken har fått namnet Manne och är nu strax över en månad gammal.

”Hej och godmorgon världen. Inatt kom denna lilla älskling till oss! Allt har gått bra, kommer uppdatera er efter helgen för nu ska vi njuta i vår bubbla. kram!!!”, skrev Julia på Instagram när hon avslöjade hans ankomst.

Julia Bergmans oro för nyfödda sonen – sjuk 1 månad efter förlossningen

Julia och pojkvännen Dennis Everberg lever ofta med distans i relationen då Dennis är iväg på hockeymatcher. Därav har den första tiden varit intensiv för Julia som har huset fullt av barn som alla drar i henne. Nu berättar hon dessutom att den yngsta familjemedlemmen redan har dragit på sig sin första förkylning, vilket varit en oroande upplevelse för familjen.

Annons

Några av många bilder från när vi var hos min mamma förra veckan så så mysigt att få hänga med mamma lite. Det var också skönt att byta miljö lite och inte tänka på allt som behövs göras (städ, tvätt osv osv). Manne han blev förkyld natten till tisdag (en vecka sen) och har hostat så himla mycket stackarn.. tycker det är så otäckt när de är sjuka och är så små, de känns så sköra liksom.n Nu mår han iallafall bättre men hostar lite fortfarande”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Julia Bergmans barnbesked för framtiden – därför blir det inte fler barn

Idag har Julia en stor familj med fyra barn, förutom Manne har hon även de två döttrar, Zelda, 4, och Ilse, 2, samt Milan, 7. Några fler barn blir det däremot inte, det har pojkvännen Dennis gjort tydligt.

Annons

”Så många som har frågat om vi vill ha fler barn efter detta… svaret är nej, detta blir vårt sista. Det är egentligen Dennis som sagt tvärnej till fler men det känns bra att han säger det så att vi kan ställa oss in på det för fyra barn känns tillräckligt och perfekt för just vår familj men oj vad mycket jag tänker på alla sista gången grejer och även om det känns lite vemodigt så känns det också väldigt fint”, skrev Julia på Instagram när hon berättade om beslutet.

Hänt har sökt Julia Bergman för en kommentar.

FOTO: TV3 / INSTAGRAM

Annons