LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergmans beslut med Dennis – mitt under graviditeten

15 sep, 2023 
JULIA BERGMAN, MILAN BERGMAN
Julia Bergman blir snart mamma till fyra barn och hon får ständigt frågan om fler barn.
Nu ger hon svar på tal om hur det ligger till på den fronten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Bergman slutar visa 6-årige sonen Milan på YoutubeBrand logo
Julia Bergman slutar visa 6-årige sonen Milan på Youtube

Julia Bergman, 28, gjorde succé när hon medverkade i tv-serien Unga mammor på TV3. Där visade hon upp livet som ung förälder till sonen Milan, 9, och vi fick följa deras vardag under fyra säsonger.

Julia och Milan blev så pass omtyckta att de fick en egen tv-serie efter programmet.

Sedan dess har mycket hänt i Julias liv. Idag har hon en stor familj med tre barn, då hon fått två döttrar, Zelda, 4, och Ilse, 2, tillsammans med fästmannen och hockeyspelaren Dennis Everberg, 31, som hon förlovade sig med i våras.

Julia har även blivit influencer sedan inspelningarna av Unga mammor och snart kan hon även titulera sig som fyrabarnsmamma, då hon och kärleken Dennis väntar sitt tredje gemensamma barn tillsammans.

Annons

Julia Bergmans svar om fler barn – efter alla frågor

På Instagram delar Julia inte bara med sig av olika samarbeten. Följarna får också en härlig inblick i hennes liv som mamma. Då och då uppstår det också frågor och det är en fråga som verkar vara återkommande. Nämligen om Julia och Dennis kommer vilja skaffa fler barn, efter det att lillen i magen kommit till världen.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon hur det ligger till.

”Så många som har frågat om vi vill ha fler barn efter detta… svaret är nej, detta blir vårt sista. Det är egentligen Dennis som sagt tvärnej till fler men det känns bra att han säger det så att vi kan ställa oss in på det för fyra barn känns tillräckligt och perfekt för just vår familj men oj vad mycket jag tänker på alla sista gången grejer och även om det känns lite vemodigt så känns det också väldigt fint. Jag hoppas att jag kommer njuta av och ta tillvara på alla ”sista gången” ögonblick (eller iaf de flesta ) nu är det 17 dagar tills lillebror är beräknad, men vem räknar”, skriver Julia.

Julia Bergmans kamp under graviditeten

Det här är som sagt Julias fjärde graviditet som gått bra och eftersom hon inte planerar att bli gravid igen njuter hon till fullo av varje moment. Men hon har tidigare berättat att den här graviditeten varit betydligt tuffare än de innan.

– Jag har inte kräkts en enda gång den här graviditeten. Det gjorde jag med tjejerna första tiden, väldigt mycket till och med. Annars är måendet ungefär samma. Min mage har nog vuxit lite mer denna, och jag är tröttare. Nu i vecka 35 känner jag mig väldigt klar. Jag har svårt att sitta, svårt att ligga. Jag kan få lite panikkänsla, liksom ”kom ut ur min kropp nu”, sa hon till tidningen Mama.

FOTO: YOUTUBE

Annons