LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergman har fått sitt fjärde barn – första bilden på nyfödda sonen

30 sep, 2023 
Johanna Talamo
Julia Bergman från realityserien Unga mammor har välkomnat sitt fjärde barn till världen! Sedan innan har hon sonen Milan från en tidigare relation. Samt döttrarna Zelda och Ilse tillsammans med sambon Dennis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinors Bjurströms nya barnbesked: ”Vill inte egentligen”Brand logo
Ellinors Bjurströms nya barnbesked: ”Vill inte egentligen”

Julia Bergman blev känd för det svenska folket efter sin medverkan i realityserien Unga mammor tillammans med sin äldsta son Milan. Därefter fick de dessutom sin alldeles egna serie Julia & Milan.

Efter Julia Bergmans medverkan i Unga mammor träffade hon hockeyproffset Dennis Everberg och tillsammans har dem döttrarna Zelda och Ilse.

Nu har Julia Bergman och Dennis Everberts efterlängtade knyte, parets tredje gemensamma barn precis fötts och lyckan är enorm!

Julia Bergman avslöjar bebisens kön

Julia gick ut med det glädjande beskedet att hon och Dennis väntar deras tredje gemensamma barn, vilket då blir Julias fjärde, tidigare i år.

På Instagram bekräftade hon sedan vad det blir för kön på familjens nya knyte.

Annons

"It's a BOOOY!!! Vi ville egentligen vänta med att ta reda på könet tills födseln men Zelda har verkligen varit så engagerad denna graviditeten och ville så gärna få poppa en ballong. Milan och Ilse var inte så brydda över just det men tycker att det ska bli spännande med en lillebror.", skrev Julia då i ett inlägg på Instagram.

Julia Bergman och Dennis välkomnar sitt nya barn till världen

Nu har Julia och Dennis efterlängtade pojke äntligen kommit till världen!

Julia Bergman delar lyckan på sina sociala medier där hon skriver:

”Hej och godmorgon världen. Inatt kom denna lilla älskling till oss! Allt har gått bra, kommer uppdatera er efter helgen för nu ska vi njuta i vår bubbla, kram!!!”

FOTO: Youtube/Instagram

Annons