BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Julia Bergman gravid – väntar sitt fjärde barn

05 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Julia Bergman
Unga mammor-profilen Julia Bergman är gravid och väntar sitt fjärde barn.
På Instagram delar hon med sig av den stora nyheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

SJulia Bergman blev känd för flera år sedan när hon gjorde entré i TV3-serien Unga mammor med sonen Milan. Julia och sonen gjorde stort avtryck i serien och fick sin egna serie Julia & Milan.

Idag är hon tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg och familjen har utökats med två döttrar, Zelda och Ilse.

Genom ett inlägg på Instagram kommer hon med det glädjande beskedet att familjen ska utökas ytterligare – hon och Dennis väntar sitt tredje gemensamma barn. Nytillskottet blir Julias fjärde.

"ÄNTLIGEN. Om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september.", skriver hon under en bild där hon håller om sin mage.

Julia Bergman har tidigare drabbats av missfall – berättar om kampen

Julia uppdaterar flitigt sina sociala medier och har en nära relation till sina följare. Hon har tidigare delat med sig av att hon och Dennis gärna vill ha fler barn. Men vägen dit har varit brokig.

Annons

Under sommaren 2021 gick Julia ut med de omskakande nyheterna att hon drabbats av ett missfall. Och i början av januari skedde det ännu en gång.

”Gravid igen… Trodde vi… Missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..”, skriver hon på Instagram och berättar att det varit många vändor till gynakuten under jul och nyår det året.

”De ville kolla så att det inte var utomkvedshavandeskap. Det var det inte utan det fanns ett litet embryo där hjärtat tickade på och vi blev så glada för jag hade redan en så dålig känsla att jag blev chockad när jag såg att där var något. Men den 25:e december åkte vi in igen. Då var det ett hjärta som tickade på MEN man kunde se att blodet kom från livmodern. Graviditeten var kvar men jag såg klart och tydligt att hjärtat inte slog mer. När läkaren bekräftade det jag såg så brast det… aj mitt hjärta.”

FOTO: Instagram, Youtube

Annons