LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gravida Julia Bergman om pojkvännens frånvaro – berättar om oron

16 apr, 2023 
Unga mammor-profilen Julia Bergman är gravid och väntar sitt fjärde barn.
Nu delar Julia med sig av oron, att sambon Dennis som är hockeyproffs kommer hinna till förlossningen.
– Kommer han hinna?, säger Julia.
Annons
Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens lookBrand logo
Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens look

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Bergman blev känd på TV-duken när hon gjorde entré i TV3-serien Unga mammor med sonen Milan. Julia och sonen gjorde ett sådant stort avtryck på tittarna att de sedan fick sin egna serie Julia & Milan.

Idag är hon tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg och familjen har utökats med två döttrar, Zelda och Ilse.

Nyligen kunde vi mötas av ett stort glädjebesked från familjen. Julia och Dennis väntar sitt tredje gemensamma barn. Nytillskottet blir Julias fjärde.

”ÄNTLIGEN. Om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september.”, skrev Julia under en bild där hon håller om sin mage.

Julia Bergman talar ut om missfallen – berättar om tuffa tiden

Julia har tidigare berättat att vägen till ett fjärde barn inte har varit lätt.Under sommaren 2021 gick Julia ut med de omskakande nyheterna att hon drabbats av ett missfall. Och i början av januari skedde det ännu en gång.

Annons

”Gravid igen… Trodde vi… Missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..”, skrev Julia på Instagram och berättade att det varit många vändor till gynakuten under jul och nyår det året.

”De ville kolla så att det inte var utomkvedshavandeskap. Det var det inte utan det fanns ett litet embryo där hjärtat tickade på och vi blev så glada för jag hade redan en så dålig känsla att jag blev chockad när jag såg att där var något. Men den 25:e december åkte vi in igen. Då var det ett hjärta som tickade på MEN man kunde se att blodet kom från livmodern. Graviditeten var kvar men jag såg klart och tydligt att hjärtat inte slog mer. När läkaren bekräftade det jag såg så brast det… aj mitt hjärta.”

Julia Bergman om pojkvännens frånvaro: ”Kommer han hinna?”

Nu har Julia haft en frågestund på Instagram och de flesta av frågorna verkar självklart handla om hennes graviditet. Under frågestunden berättar Julia om något som oroar henne inför den kommande förlossningen. Dennis som är hockeyproffs är iväg långa perioder i taget – och Julias beräknade förlossningsdatum är lagom till hans säsong drar igång.

– När han inte har match kommer han hem ganska tidigt och vi har hela eftermiddagen och kvällen med varandra och barnen. Däremot så kommer den här bebisen lägligt till när säsongen börjar så det är såklart lite spännande och pirrigt. Kommer han hinna?

Julia berättar vidare att Dennis hann till Zeldas förlossning när han var i Schweiz.

– Så jag tror att kroppen väntar lite och känner av när det går bra att komma. Ingen av barnen har varit speciellt bra i planeringen. Med Zelda så var det slutspel och med Ilse började precis slutspelet så när hon var typ en vecka började det med att Dennis fick vara iväg en vecka. Men jag ser det lite som en sport. Jag ska ju kunna klara av att ha fyra stycken själv när han är iväg, säger hon.

Annons