LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Biggest loser-Josselin dumpad av kärleken – efter inspelningarna

27 feb, 2023 
Biggest loser 2023
Biggest loser är en stenhård och tuff utmaning.
Josselin Freytes åkte dit med stöttning av sin fästmö.
Men dagen hon kom hem från slottet blev hon plötsligt dumpad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför ville Mats Wester i Nordman inte ställa upp i Mello 2023 – Håkan Hemlins hemliga kuppBrand logo
Därför ville Mats Wester i Nordman inte ställa upp i Mello 2023 – Håkan Hemlins hemliga kupp

Biggest loser är tillbaka i rutan med ett gäng hårt kämpade deltagare som vill förändra sina liv. Denna säsong med en ny programledare i spetsen – det är nämligen ingen mindre än Malin Stenbäck som tagit sig an uppdraget.

Josselin Freytes, 46, hade bestämt sig, blev hon antagen till programmet skulle en radikal livsförändring ske – och så blev det. I programmet syns hon kämpa hårt och i hennes bakhuvud hade hon stöttning från sin fästmö sedan 10 år tillbaka. Men dagen hon kom hem från Biggest loser så blev hon abrupt dumpad.

– I mitt huvud var hon där hemma och väntade på mig. Men det visade sig att hon inte gjorde det, berättar Josselin för Hänt och fortsätter:

– Jag kom ju hem med nya planer, nytt liv, nu ska vi bara bygga den här relationen, jag älskade ju henne.

Josselin Freytes berättar om uppbrottet från fästmön

Josselin kom hem med förhoppningen om ett nytt liv och planer på att fokusera på sin relation – men hennes fästmö hade beslutat sig om något helt annat.

Annons

Det var min fästmö. När jag åkte till slottet så hade vi en relation på tio år. Jag åkte dit, det var min fästmö och vi hade ett liv ihop. Vi fick inte ha kontakt under hela den tiden, ingen telefon, ingenting. Inte med någon. Man är helt isolerad, säger Josselin och fortsätter:

– Så jag hade ingen aning vad som hände hemma. När jag kom hem från slottet så hade hon bestämt sig för att avsluta relationen. Så det var en otrolig käftsmäll för mig. Det var en sån otrolig motgång så jag kände bara att nu faller jag, jag struntar i allting och börjar käka igen. Jag ville självklart inte separera.

Så mår Josselin idag – efter plötsliga separationen

Efter lite tid av reflektion så har Josselin kommit fram till att relationen kanske inte var så bra som hon tänkt och i slutändan var detta den bästa utvägen.

– Och det var tufft första tiden. Skit tufft när jag kom hem. Men jag tror att hela inställningen jag hade kring att ändra mitt liv, där ingick det att jag började tänka på hur relationen egentligen hade varit, vad mådde jag dåligt över? För om jag hade varit lycklig hade jag kanske inte varit i situationen från första början. Vilket ledde till att nu med facit i hand var nog en separation det bästa, för att relationen inte var bra. Men jag kanske inte hade velat få det uppkastat i mitt ansikte samma dag som jag kom hem.

Nu har det gått några månader och idag lever hon ensam och mår bättre än vad hon någonsin gjort tidigare.

– Jag har lagt det bakom mig, det har gått ett par månader nu. Jag lever som singel och mår faktiskt bättre än någonsin nu.

FOTO: TV4

Annons