Joshua Andersson bekräftar relationen efter Paradise hotel

Joshua Andersson och Sara
Det är inte bara Jeane Tabuena och David Lönnberga som fann varandra i årets säsong av Paradise Hotel.
Nu bekräftar Joshua Andersson att även han hittade kärleken inne på hotellet. ”Hon är verkligen underbar”, skriver Joshua i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ännu en säsong av Paradise hotel är i full gång och kärleken sprudlar inne på hotellet. Under den senaste veckan har tittarna fått se en något svartsjuk Joshua Andersson som helst håller sin partner Sara Selander för sig själv.

Annons

Förutom vinstsumman på 500 000 kronor finns det chans att komma hem med båda nya vänner eller en ny kärlekspartner. Några som hittade kärleken i programmet är Jeane Tabuena, 24, och David Lönnberga, 23. I eftersnacksprogrammet Studio paradise har deltagarna tidigare förklarat att de började dejta så fort de kom hem till Sverige.

– När vi skulle resa hem från Mexiko blev hon inbokad på fel flyg. I stället för att landa i Göteborg så hamnade hon i Stockholm. Så då frågade jag om hon skulle hänga med hem till mig. Så då bodde hon hos mig en vecka och jag bara sjukanmälde mig från jobbet, har David Lönnberga tidigare berättat i programmet.

Annons

Idag är Jeane och David sambos och har valt att bosätta sig i Göteborg.

Joshuas nya kärleksavslöjande

Nu visar det sig att det inte bara är turturduvorna Jeane och David som fann varandra inne på hotellet. I denna veckas Studio paradise bekräftar nämligen Joshua att även han fann kärleken i Mexiko.

– Du berättade förra veckan att du har en flickvän. Sen kollade jag igenom avsnittet när du satt här och fnittrade. Kan det vara så att Nicole är din flickvän?, frågar programledaren Lisa Anckarman.

Deltagaren som Lisa syftar på är Nicole Wennerström Larsson, 23, men att det skulle ha uppstått någon romans mellan dem två är något som Joshua dementerar.

– För att klargöra detta, nej det är inte Nicole som är min flickvän men hon vet ju vem det är. Hon är väldigt nära henne, säger han i Studio paradise.

Annons

”Det känns så himla bra”

Trots detta visar det sig vara just inne på hotellet som Joshua träffat sin stora kärlek.

– Hon kommer in senare under säsongen, säger han i programmet.

Mycket mer om flickvännen vill Joshua inte dela med sig om i programmet. Istället njuter paret av att vara lite ensamma i sin kärleksbubbla. När Hänt når Joshua berättar han däremot om vad som fångade hans intresse.

”Det känns så himla bra, med just henne. Hon är verkligen den typen av tjej jag tror alla strävar efter, dvs rolig, omtänksam och med henne kan jag vara mig själv. Hon är verkligen underbar”, skriver Joshua Andersson i ett meddelande och fortsätter:

Det tog ett tag innan vi blev “officiella”, det är faktiskt väldigt fräscht fortfarande. Men vi har väl haft ögonen för varandra kort efter programmet”.

Annons

Paradise hotel varje måndag-onsdag på Viaplay, Viafree och TV3.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…