Josephine Qvist om hånglet med Benjamin Ingrosso

Josephine Qvist och Benjamin Ingrosso

TT
Josephine Qvist och Benjamin Ingrosso har träffats flera gånger sedan de fick kontakt på Instagram.
Nu avslöjar Josephine allt om den intima stunden med artisten.
– Han var väldigt manlig när det hände, säger Josephine på Youtube.
Allt om Josephine Qvist
Slå på ljud

Josephine Qvist, 28, har blivit ett välkänt ansikte efter att ha medverkat i Ex on the Beach och Celebrity Ex on the Beach. Idag driver hon dessutom den framgångsrika podcasten Sweet but Psycho tillsammans med dokusåpa-vännen Elin ”Woodie” Skogh, 23.

I podden delar Josephine och Elin med sig av personliga historier från livet och det blir en hel del avslöjanden då de båda gillar att fråga ut varandra ordentligt.

Relationen till Benjamin Ingrosso

För ett par avsnitt sedan avslöjades det att Josephine hade varit i kontakt med Benjamin Ingrosso, 23. Det var när podcast-kollegan Elin utmanade sin vän att avslöja tre kända profiler som hade skrivit till henne privat på Instagram som Benjamins namn kom på tal.

Josephine ville till en början själv inte besvara frågan och menade att hon inte hade koll. Men Elin gav sig inte, utan berättade då tre namn.

Ludwig Kronstrand från Hov1, Eric Hagberg och Benjamin Ingrosso, sa då Elin i podden.

Josephine svarade snabbt med att dementera att Ludwig Kronstrand skulle ha skrivit till henne, istället förklarar hon att de endast har börjat följa varandra på Instagram. Eric Hagberg däremot hade hon varit i kontakt med men det var då Josephine själv som hade skrivit först. Benjamin hade däremot dykt upp i Josephines inkorg.

– Benjamin Ingrosso svarade på en story om mat, sa Josephine och förklarade att det bara var en ”oskyldig grej”.

Hångelstunden efter festkvällen

Men nu visar sig relationen ha utvecklats. När Josephine gästar Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken avslöjar hon att det har skett mer med artisten.

– Jag vet att ni har utbytt vätskor med varandra, säger Martin Björk.

– Ja det har vi, vi hade varit och festat. Jag, Rosanna och en kompis som heter Bella. Sen skulle vi till McDonalds och käka, jag måste alltid käka innan jag går och lägger mig. Då hängde liksom Benjamin på till McDonalds och då utanför McDonalds så började vi pussas och hångla lite mot McDonalds-väggen, säger Josephine.

Detta varpå Martin frågar hur bra hånglet egentligen var, då han har en känsla av att Benjamin är bra på att just hångla.

– Ja men det var han, väldigt bra. Han tog ändå tag i mig ganska hårt så jag tyckte det var nice. Han tog tag i mig på ett bra sätt. Han var väldigt manlig när det hände, säger Josephine och tillägger:

– Men det blev inget mer än så. Han åkte hem och jag åkte hem.

Efter den lyckade stunden tillsammans föreslår Martin att Josephine och Benjamin borde bli ett par, något som får Josephine att skicka ett meddelande till Benjamin. Det dröjer inte allt för länge innan artisten svarar så om Josephine och Benjamin fortsätter sin kontakt återstår att se.

Hänt har utan framgång sökt Benjamin Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Josephine Qvist om förändringen i relationen med exet Stefan Warg

FRÅN FÖRSTASIDAN