Josephine Qvist om förändringen i relationen med exet Stefan Warg

Reality-stjärnan Josephine Qvist har mått väldigt dåligt på senaste tiden och på hennes Youtube-kanal berättar hon nu varför.
– Jag har blivit vän med mitt ex, berättar hon.

Josephine Qvist har nått stora framgångar den senaste tiden. Tillsammans med Elin Woodie har hon bland annat podcasten Sweet but psycho som gjort stor succé, men trots karriären som går spiktrakt uppåt mår hon inte helt bra. I hennes senaste vlogg öppnar hon upp om hennes mående och berättar att hon har det lite kämpigt just nu. Anledningen till att hon inte mår bra beror bland annat på stress, men en bit in i videon avslöjar hon även att exet och hockeyspelaren Stefan Warg också har en del med det att göra.

Josephine och Stefan har nämligen gått fram och tillbaka till varandra i flera år. De blev först tillsammans hösten 2015 och förlovade sig sedan två år senare under en semester på Hawaii. Kort därefter bröt de dock förlovningen och gick skilda vägar för att sedan hitta tillbaka till varandra igen, men i våras kunde Josephine meddela att det tagit slut ännu en gång. Sedan dess har det tidigare paret varit allt annat än vänner, men nu har det skett en förändring i deras relation som gjort det svårt för reality-stjärnan.

Känslorna om exet Stefan Warg

I videon berättar hon att hon och Stefan numera är vänner och att det är något som har skapat blandade känslor hos henne.

– Det känns skitbra för han har ju varit min bästa vän i så många år och jag tror att jag alltid kommer älska honom, säger hon innan hon fortsätter:

– Men vi gick isär och jag har knappt gråtit över det. Innerst inne så är jag ju ledsen, men jag har bara inte velat hamna där nere som jag gjorde förra gången så då har jag typ gjort om min sorg till ilska och hat och nästan varit bitter istället. För att för mig är det mycket lättare att hantera saker när man är arg istället för ledsen. Sorg är för mig mycket jobbigare än att vara arg.

Det som har gjort det svårt för Josephine att förhålla sig till den nya situationen är alltså att hon nu måste hitta nya sätt att bearbeta sina känslor på. Då hon och Stefan numera är vänner kan hon inte längre vara arg och måste därför möta vad som har hänt på ett annat sätt. Men trots att det känns jobbigt tvekar hon inte på att hon kommer klara det.

– Jag vill bara stänga det här kapitlet helt och gå vidare, men det är ju en process och det är jobbigt. Men alla fixar det så jag vet att jag också kommer fixa det, men man önskar ju att det bara fanns en knapp där man kunde spola förbi allt.

LÄS OCKSÅ: Josephine Qvists ord om nya insikten – efter beskedet om succén

LÄS OCKSÅ:Josephine Qvists avslöjande om natten med Leonardo Dicaprio 

FOTO: TT, Youtube