Benjamin Ingrossos okända relation med Josephine Qvist

Josephine Qvist och Benjamin Ingrosso

Josephine Qvist och Stefan Warg bröt upp i våras.
Nu avslöjar Ex on the Beach-profilen att hon och artisten Benjamin Ingrosso varit i kontakt med varandra.

Josephine Qvist, 28, är en av de deltagare som Dplay-tittarna har fått följa i Celebrity Ex on the Beach. Josephine, som redan innan var ett välkänt ansikte för dokusåpa-tittarna, har under programmets gång uppdaterat om sitt liv på både Instagram och Youtube, men även i podcasten Sweet but psycho, som hon driver tillsammans med Elin ”Woodie” Skog, 23.

Beskedet efter omtalade dejten

Sedan Josephine för andra gången bröt upp med Stefan Warg, 30, har hennes kärleksliv varit ett hett ämne. I podcasten har Josephine tidigare berättat att hon inte kunde komma över Stefans tidigare otrohet och därför kände att det var dags att gå vidare och leta efter kärleken på annat håll.

Nyligen begav sig dokusåpa-profilen ut på dejt, vilket var något som hennes följare fick följa med på i en Youtube-video. I det senaste avsnittet av podcasten förklarade dock Josephine att det förmodligen inte skulle bli något mer mellan henne och den hemlige killen.

– Det har dött ut lite. Vi pratade lite efteråt men sen tror jag att jag har så jäkla mycket i mitt liv just nu och jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag vill typ inte ha förhållande, säger Josephine i podden och förklarar att hon glatt fortsätter leva sitt singelliv.

Kändisarna som skriver till Josephine

Någon annan som är singel är artisten Benjamin Ingrosso, 22, och nu visar det sig att Benjamin och Josephine faktiskt har haft kontakt med varandra. I podcast-avsnittet utmanar nämligen Elin Skog sin kollega Josephine att avslöja tre kända profiler som skrivit till henne privat på Instagram. Detta varpå Josephine menar att hon inte har koll och istället låter Elin berätta.

– Jag kan säga tre stycken om du inte vill göra det, säger Elin och fortsätter:

Ludwig Kronstrand från Hov1, Eric Hagberg och Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrossos drag

Josephine svarar snabbt med att dementera att Ludvig Kronstrand skulle ha skrivit till henne, istället förklarar hon att de endast har börjat följa varandra på Instagram. Eric Hagberg menar Josephine att hon skrev först till men Benjamin har faktiskt dykt upp i Josephines inkorg.

– Benjamin Ingrosso svarade på en story om mat, säger Josephine och förklarar att det bara var en oskyldig grej.

Elin menar dock att det inte spelar någon roll vad som är sagt, utan att utmaningen just var att nämna tre kända killar som skrivit till Josephine privat, oavsett vad de hört av sig gällande.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/Youtube

Senaste nytt