ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgren flirtiga drag mot Josefine Qvist – så är relationen

29 aug, 2022 
Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har lämnat en ordentlig komplimang på reality-profilen Josephine Qvists underklädesbild.
Nu avslöjar den tidigare Ex on the Beach-deltagaren hur relationen emellan dem ser ut.
Annons
Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gångBrand logo
Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gång

Josephine Qvist, 30, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon klev in i den första säsongen av dokusåpan Ex on the Beach. Flera år senare dök hon återigen upp i programmet och därefter blev det en tredje säsong. Snart ser vi henne i tv-rutan ännu en gång men nu är det ett helt annat program som står på agendan.

Josephine var tidigare tillsammans med hockeyproffset Nick Ebert, 29, men relationen tog slut tidigare i år efter att paret levt i en distansrelation.

Josephine Qvists nya program-medverkan

Under sommaren har Josephine varit iväg på ett riktigt äventyr, hon är nämligen en av deltagarna i det nya programmet Kompani Svan. Det blir ett stenhårt fysiskt och mentalt boot camp, lett av Gunde Svan, 60, och Mikael Tornving, 61, inspelat i Kiruna med premiär under hösten.

Annons

– När en hel grupp går in med den inställningen så blir det väldigt häftigt. Alla har varit så transparenta och öppna. Det har varit en så trygg miljö så alla har gjort sånna intre resor. Jag tror att det är väldigt unikt att få vara på en plats där så många är så ärliga med sina liv, utmaningar och allt. Vi har stöttat varandra i att utvecklas. Det har varit så häftigt, jag är helt tagen, sa Elisa när hon var hemkommen från inspelningen.

Niclas Wahlgrens ord framför alla – så ser relationen ut

Någon mer som medverkar i programmet är Niclas Wahlgren, 57, och även han visar sig kommit bra överens med de andra deltagarna. På Instagram har han nämligen visat upp att han umgåtts med Victoria Ekelund, 27, och Viktor Frisk, 27, som även de är en del av casten.

Annons

Niclas verkar även hålla kontakten med Josephine Qvist nu efter inspelningarna. På Instagram har han nämligen lämnat en kommentar på en ut av Josephines bilder.

Det är en bild där Josephine tar en selfie, iklädd ett par trosor och endast håret hängande för brösten.

”Får man va så här nakey på IG. HOPPAS NI HAFT EN FANTASTISK HELG”, skriver Josephine till bilden varpå Niclas har kommenterat:

”Ja! Så eller klädd i M90 spelar ingen roll för du är lika fin i båda”, skriver Niclas med en emoji med hjärtögon.

Niclas Wahlgrens kommentar

När Hänt når Josephine slår hon fast att det inte är något flörtigt på gång mellan henne och Niclas. Utan Kompani Svan-deltagarna har bara blivit goda vänner.

”Det är en vän från ett tv-program vi spelade in, Kompani Svan. Det är inget flörtigt eller på gång”, skriver Josephine till Hänt.

FOTO: TT

Annons