LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgrens okända relation till 27-åriga tv-profilen avslöjad

24 aug, 2022 
Niclas Wahlgren
Nu visar Niclas Wahlgren och tv-profilen Victoria Ekelund upp sin tidigare okända relation.
– Niclas är den skönaste, roligaste och goaste personen, säger Victoria i ett klipp på Tiktok.
Annons
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Niclas Wahlgrens, 57, meritlista kan göras lång. Nu för tiden ser vi honom dessvärre allt mindre i tv-rutan. Det är främst när han dyker upp i något avsnitt av Wahlgrens värld som han syns till. Annars är det radio som Niclas har satsat på de senaste åren.

Niclas Wahlgrens beslut för karriären

”Det är många som undrar varför jag inte längre hörs på NRJ och sanningen är att jag slutat. Jag älskar radio som ni vet, men radio ska vara underhållande, roligt och överraskande enligt mig. Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre”, berättade Niclas öppet på Instagram.

Men radioyrket är inte det enda som Niclas satsat på senaste tiden, han är nämligen också utbildad personlig tränare. På Instagram delar han då och då uppdateringar från sina klienters resor.

Annons

Niclas Wahlgrens okända relation till tv-profilen

Nyligen har Niclas börjat träna med en person vars ansikte är känt, nämligen Victoria Eklund, 27, som var med i Love Island Sverige 2018. På sociala medier har duon nu delat med sig av uppdateringar där de tränar ihop flera dagar i sträck.

I en video på Tiktok har Victoria publicerat klipp från ett utav träningspassen, där hon dessutom berättar om lyckan över att funnit Niclas som har samma intresse som henne själv.

Victoria Ekelund i Love Island
Foto: Tv4

– Jag startade veckan på absolut bästa vis, ett rump och benpass med ingen mindre än Niclas Wahlgren. Jag vet inte om ni vet detta men jag och Niclas var iväg på samma inspelning, Kompani Svan, nu i juni. Det kommer att sändas i oktober. Niclas är den skönaste, roligaste och goaste personen, så det här passet var inte bara svettigt utan jäkligt kul också, säger Victoria i klippet.

Även Niclas har delat med sig av bilder från passet. Och under Victorias inlägg på Instagram skriver han även en generös komplimang.

”Sagt det förr men jäklar vilken inre styrka du har. Så imponerad av dig”, skriver Niclas och ett rött hjärta.

Hänt har sökt Victoria Ekelund.

FOTO: TT/Instagram

Annons