Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Jordyn Woods ord om dödshoten efter otrohetsskandalen

25 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Jordyn Woods om otrohetsskandalen
Jordyn Woods har fått ta emot hot och hat efter otrohetsskandalen med Khloé Kardashian pojkvän. Nu ryter hon ifrån och menar att det inte är rättvist.
Annons

Det var i februari som det uppdagades att Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods kysst Khloé Khardashians pojkvän Tristan Thompson. Avslöjandet orsakade drama inom familjen Kardahsian men skapade också rubriker världen över. Khloé och Tristan valde strax efter att gå skilda vägar, endast månader efter att deras dotter True föddes.

Jordyn Woods var innan skandalen inte bara bästa vän med Kylie Jenner utan även en nära vän till samtliga medlemmar i familjen Kardashian. Khloé Kardashian blev därför besviken när det visade sig att Jordyn var inblandad i otrohetsdramat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det som har varit jobbigast och gjort mest ont är att bli sårad av någon så nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster” skrev Khloé Kardashian på Twitter ett par veckor efter avslöjandet.

Kylie Jenner och Jordyn woods
Kylie Jenner och Jordyn Woods var innan otrohetsskandalen bästa vänner.
Jordyn Woods relation till kardashians
Jordyn var inte bara en nära vän till Kylie, utan även till flera av medlemmarna i familjen Kardashian.

Utkickad från Kylie Jenners hus

Kylie Jenner valde att kicka ut sin bästis från bostaden där de tidigare bott tillsammans. Jordyn Woods har efter skandalen fått motta både hot och hat och dragit sig undan offentligheten. När hon nyligen besökte Nigeria för att sitta med i en panel berättade hon för publiken om den tuffa tiden.

Annons

– Min lillasyster blev mobbad i skolan och jag ville visa att jag blev mobbad av världen, ska hon ha sagt i en video inspelad av en person i publiken som tidningen Daily mail tagit del av.

Hon fortsatte:

– I ett rättvist samhälle, hur kan vi vara så oförskämda? Ingen kan på riktigt förstå utsträckningen förrän du själv upplevt det.

Jordyn Woods om hotet mot familjen

I tv-programmet Red table talk berättade hon nyligen hur hela hennes familj drabbats av händelsen. Även de har fått ta emot dödshot och hennes 12-åriga lillasyster kan inte längre gå till skolan på grund av säkerhetsrisken.

– Vi kan inte lämna huset. Min bror kan inte gå till jobbet, min syster kan inte gå till skolan, hon är 12 år gammal. Min mamma kan inte ens gå och handla mat, berättade Jordyn Woods då.

FOTO: TT

Annons