Jonna Lundells ord om hinnsvepningen

Jonna Lundells ord om hinnsvepningen
Jonna Lundell väntar med iver på hennes och maken Joakim Lundells lilla sons födelse.
Men de sista veckorna av graviditeten har tagit hårt på Jonna som inte mått speciellt bra såhär på sluttampen.
Nu berättar hon o beslutet att försöka få igång förlossningen med hjälp av en hinnsvepning.
Annons

2020 är minst sagt ett fullspäckat år för Jonna och Joakim Lundell. Förutom att de är högaktuella med sina Kristallen-nominerade tv-program Familjen Lundell och Familjen Lundell: Spökjakt sänds även parets egna program Lundellhuset: Sveriges lyxigaste bygge samtidigt som Jonna är höggravid med parets andra barn.

Annons

Jocke och Jonna har sedan tidigare dottern Lunabelle tillsammans och Jonna har flera gånger berättat om hur tuff graviditeten var för henne. Så pass att Jonna var tvungen att läggas in på sjukhus veckorna innan dottern valde att komma till världen. Även denna graviditet har varit tuff och när Jonna nu går in i graviditetsvecka 38 berättar hon om den tunga tiden för sina följare.

Annons

– När jag står och går så känns det bara som att benen ska vika sig, säger hon i en Instagram story.

Stora avslöjandet

Paret har tidigare avslöjat att det är en liten pojke som kommer att få namnet Lionel de väntar. Och trots att Jonna delat med sig av allt från oförklarliga hudåkommor till konstanta förvärkar som drabbat henne i slutskedet av graviditeten så menar hon att hon älskar att få bära sina barn.

Annons

– Jag älskar verkligen att vara gravid, helst skulle jag vilja vara gravid hela livet ut;  till mitten av en graviditet, men slutet… Det är så sjukt, det är så himla påfrestande, har hon tidigare berättat för sina följare på Instagram.

Att det tagit mycket på Jonnas mående är dock ingenting som går att förneka. Paret har ännu inte avslöjat vilket datum som är beräknat för lille Lionel att komma till världen men Jonna har tidigare sagt att hon hoppas på att det bara är några dagar kvar av graviditeten.

Jonna Lundells ärliga ord om graviditeten

Nu berättar Jonna om ett nytt beslut som hon och barnmorskan tagit för att försöka skynda på förlossningen. Då Jonna sedan länge har haft förvärkar har hon valt att göra en så kallad hinnsvepning för att försöka få igång födelsen. Men det enkla ingreppet gick inte som planerat.

Annons

– En uppdatering från hinnsvepningen. Jag har ju gjort en operation där jag har tagit bort en bit av min livmoderhalstapp så eftersom den är lite kort var det svårt att komma åt den. Plus att min livmoderhalstapp är lite bakåtvänd så jag tror faktiskt inte att svepningen kommer att hjälpa någonting även om jag hoppas, säger hon på Instagram story och fortsätter med att berätta om sin besvikelse:

– Jag känner ändå förvärkar. Alltså värkar som inte gör någon nytta. Du får bara ont uta anledning men det är ingenting som gör att förlossningen kommer igång. När jag står och går känns det bara som att benen ska vika sig. Imorgon ska vi ta nya tag igen men jag mår verkligen piss idag. Jag mår fruktansvärt dåligt, det känns som att jag är sjuk, säger Jonna på Instagram.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…