Jonna Lundells känga efter kraven från andra föräldrar

Jonna Lundells känga till andra föräldrars krav
Jonna och Joakim Lundell får ofta möta många pekpinnar som menar att makarna borde, eller inte borde, göra si eller så.
I en intervju med Mama ger Jonna nu sin syn på de krav som andra föräldrar ibland försöker ställa på henne.
– Jag tänker inte ändra på min personlighet, säger hon.
Annons

Makarna Jonna och Joakim ”Jocke” Lundell driver en av Sveriges största Youtube-kanaler med över 900 000 prenumeranter. På kanalen kan följarna hänga med på livets alla bestyr tillsammans med dottern Lunabelle, som kom till världen för snart ett år sedan.

Annons

Men nu har paret lagt Youtube-kanalen på is, i alla fall för nu. Istället kan fansen följa familjen i Dplays tv-serie Familjen Lundell. För någon vecka sedan drog serien igång med sin andra säsong, och det råder inga tvivel om att tittarna gillar vad de ser.

Däremot möter Jocke och Jonna en hel del kritik gällande sina videos. Paret har följare i alla möjliga åldrar, vilket gör att det finns flera som anser att de borde tänka på hur de uttrycker sig – med tanke på att en yngre målgrupp finns. I en intervju med Mama menar dock deras artist- och influencermanagement, Ninetone Group AB, att snittåldern på följarna är 28 år.

Annons

Jonna Lundell ger sin syn på den kritik som de möter.

– Vi riktar oss inte till barn. Det kan vara föräldrar som skriver till oss: ”Jag tycker att ni svär för mycket, kan ni ändra på det?”. Jag tänker inte ändra på min personlighet för att din 5-åring ska kunna kolla på ett program som inte är för barn. Det är som om jag skulle skriva till ”Beck”-producenterna och säga ”Jag tycker inte om blod, kan ni ta bort det?”. Jag är inte mamma till andras barn, förklarar Jonna Lundell i intervju med Mama.

Efter fyra år på Youtube

Jocke och Jonna har ägnat fyra år Youtube – 2015 skedde parets genombrott. På frågan om Jonna önskar att hon hade ett annat jobb tvivlar hon inte:

Annons

– Inte nu när jag har barn. Det är ju helt perfekt att jag kan styra mitt liv som jag vill. Ingen av oss är föräldraledig, ändå är vi alltid med Lunabelle och ser alla hennes utvecklingssteg, säger hon till Mama.

Ett nytt avsnitt Familjen Lundell släpps på Dplay varje måndag.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…