Jonna Lundells följare häpnar över detaljen på Lunabelles kalas

Jonna Lundells följare häpnar över tårtan som dottern Lunabella fick på sitt ettårs-kalas.
Lunabelle Lundell, dotter till Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell, fyller ett år den 28 oktober.
Under helgen firades hon med buller och bång – och nu häpnar Jonnas följare över den otroligt detaljrika tårta som Lunabelle fick på sitt kalas.
Annons

Lyckan var total när Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, blev varse om att Jonna var gravid. Deras kamp om av bli med barn hade då pågått i flera års tid – och tårarna rann ner för parets kinder när de berättade om den stora nyheten i en video på Youtube.

Annons

Graviditeten blev däremot ingen dans på rosor. Flera gånger fick paret uppsöka sjukhus för att säkerställa att både Jonna och bebisen i magen mådde bra. Dessutom drabbades Jonna av en förlossningspsykos i slutet av graviditeten, som tog hårt på hela familjen.

Men allt fick ett lyckligt slut. Den 28 oktober föddes Lunabelle och Jonna Lundells mående blev snabbt mycket bättre. Numera lever Joakim, Jonna och Lunabelle familjelivet i deras stora hus i Norrköping – och deras vardag kan nu följas i familjens egna realityserie Familjen Lundell på Dplay.

Annons

Lunabelles första födelsedag

Måndagen den 28 oktober fyller Lunabelle ett år, men redan i helgen firades hon av familj och vänner. Joakim och Jonna bjöd då in till ett stort kalas, där Lunabelle uppmärksammades med massor av rosa och blå ballonger och dukade långbord till alla gäster. Till barnen fanns goodie-bags med godsaker och Lunabelle fick även sin allra första handväska som tidig present av sina föräldrar.

Men särskilt en detalj i firandet har nu fångat följarnas intresse. I ett inlägg på Instagram har Jonna Lundell lagt upp en video på den tårta som Lunabelle fick på sitt kalas – och i filmklippet kan följarna se hur processen gick till när tårtan gjordes. Bland annat smyckades tårtan av handgjorda figurer som föreställer Joakim, Jonna, Lunabelle och familjens hund.

”Lunabelles 1-årstårta. Den är det finaste jag sett”, skriver Jonna Lundell i inlägget.

I kommentarsfältet uttrycker Jonnas följare nu hur imponerade de är av den detaljrika tårtan, som förutom figurerna av familjen även smyckades med Lunabelles namn, kaniner, stjärnor och hjärtan.

Annons

”Finns inget annat ord än wow”, skriver en.

”Så lik! Helt magiskt”, skriver en annan.

”Wow vilken tårta och vilket hantverk”, skriver ännu en.

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Jessica Gow, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…